Het Grote Voetbal-Topic

Praat hier over alles wat NIETS met Fortaleza te maken heeft.
Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

'Vredesduel' in Brazilië verpest, vijf rode kaarten

Bericht door muntje » ma apr 13, 2009 13:32

'Vredesduel' in Brazilië verpest, vijf rode kaarten
Een wedstrijd in Brazilië is zondag volledig uit de hand gelopen. Tijdens het duel tussen Juventude en Caxia moesten er drie spelers met een rode kaart naar de kant. Bovendien werden de beide coaches eveneens van het veld gestuurd.

Het idee achter deze wedstrijd was nog wel zo mooi. Voorafgaande aan de ontmoeting spraken beide teams nog met de supporters en de politie om het geweld in en om het voetbalstadion terug te dringen.

Dat pakte anders uit tijdens de wedstrijd. Beide trainers gingen enorm tekeer en werden weggestuurd. De oefenmeester van Caxia weigerde te vertrekken en moest door de stewards van het veld worden gehaald. Daarna besloot de scheidsrechter om het spel stil te leggen.

Eenmaal weer aan de slag mocht de keeper van Juventude vanwege een overtreding vroegtijdig naar de kant. Later moest ook een speler van Caxia de kleedkamers opzoeken, omdat hij een tegenstander had geschopt.
bron: http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/30 ... de-kaarten



Gebruikersavatar
abel
Artikels: 0
Berichten: 198
Lid geworden op: zo dec 02, 2007 02:57

Bericht door abel » ma apr 13, 2009 14:10

Zo heb ik een paar jaar terug het jeugdteam van Fortaleza zien
spelen in een voorwedstrijd van de hoofdmacht.
Je zag het aankomen,het werd steeds harder en gemener.
De doorslag was een overtreding op de keeper van Fortaleza,
het gevolg was èèn grote vechtpartij.
Trainers,verzorgers,politie,alles moest er tussen komen om
de gemoederen weer te bedaren.
De scheidsrechter bekeek alles van een afstandje en toen alles weer rustig was liep hij met de rode kaart kris kras over het veld en gaf
vijf of zes spelers rood.
Prachtig om te zien,die Braziliaanse voetbalemoties.



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » ma apr 13, 2009 19:57

hier nog eentje ( bekijk ook de beelden):

Braziliaanse coach slaat scheidsrechter.

Een opvliegerige voetbaltrainer uit Brazilië heeft zondag bij een competitiewedstrijd de scheidsrechter met een rechtse directe neergeslagen. De coach, Pedro Santilli, verloor zijn zelfbeheersing tijdens de beladen confrontatie tussen zijn ploeg Comercial en Catanduvense.


De voormalige assistent-bondscoach van de nationale ploeg rende tijdens de wedstrijd het veld op om een extra bal weg te schoppen. Op de terugweg naar de zijlijn duwde hij een speler van Catanduvense tegen de grond. Vervolgens liep Santilli naar de scheidsrechter om hem na een korte woordenwisseling op zijn kaak te slaan.

Santilli werd door het slachtoffer naar de tribunes gestuurd. Zijn ploeg verloor het duel uiteindelijk met 1-0 en degradeerde daarmee naar de derde divisie in Brazilië

bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/spor ... schei.html



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » di apr 28, 2009 11:37

VVV-Venlo is opzoek naar een nieuwe Braziliaanse versterking. In het Zuid-Amerikaanse land is de club nou opzoek naar een nieuwe sterspeler. Nadat VVV is gepromoveerd richting de Eredivisie is er weer wat geld binnen gekomen.

Hai Berden bevestigt dit tegenover L1. De nieuwe speler moet een beetje lijken op Japanner Keisuke Honda. De middenvelder kwam vorig jaar over naar Limburg en staat nu in belangstelling van heel Nederland.

Ook zijn er daarom afgevaardigden in Japan actief. Volgens Berden kan VVV zich wel een dure speler veroorloven. Volgend jaar heeft de club namelijk een begroting van acht miljoen euro.

bron: http://www.schaatsreport.nl/26455/voetb ... Honda.html



Gebruikersavatar
Ferry
Artikels: 0
Berichten: 547
Lid geworden op: di nov 13, 2007 18:51

Bericht door Ferry » di apr 28, 2009 16:43

Nou, dat zal een topper worden, gaan ze in de 4e divisie kijken, want met dat geld kom je niet ver in brasil.



Gebruikersavatar
Ferry
Artikels: 0
Berichten: 547
Lid geworden op: di nov 13, 2007 18:51

Bericht door Ferry » ma mei 04, 2009 09:36

Fortaleza 1 x 1 Ceará - 03/05/09 - FEC TRICAMPEÃO

Fortaleza weer staatskampioen geworden, de 8e in 10 jaar tijd, zal wel met weinig tegenstand te maken hebben, maar het feest is er niet minder om.

http://www.youtube.com/watch?v=0DIbb1JIBiw



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » vr mei 08, 2009 08:43

Dunga wil Ronaldo terug in Braziliaans elftal.
Ronaldo is helemaal herstelt van zijn knieblessure en laat dit merken op de Braziliaanse voetbalvelden. Dunga, de bondscoach van Brazilië, wil Ronaldo terug in het Braziliaanse elftal hebben.

Bij zijn huidige club Corinthians maakte hij tien doelpunten in dertien duels. "Ik heb altijd gezegd dat iedereen die technisch goed genoeg is welkom is in mijn selectie", zei Dunga. "Ronaldo is inderdaad uitstekend in vorm. We houden hem goed in de gaten."

Sinds het WK van 2006 kwam Ronaldo niet meer in actie voor zijn vaderland. Als clubvoetballer kennen we hem van PSV,Inter, AC Milan, Barça en Real Madrid.

bron: http://www.schaatsreport.nl/26716/voetb ... lftal.html



Gebruikersavatar
maxx
Artikels: 0
Berichten: 605
Lid geworden op: vr jun 08, 2007 10:10

Bericht door maxx » vr mei 08, 2009 09:26

had niets met weinig tegenstand te maken ze zijn onverdiend gewonnen mede door een beresterke partij van doelman douglas.



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » ma mei 11, 2009 23:01

Wonderbaarlijk doelpunt in Brazilië

RECIFE - In de hoogste divisie van het Braziliaanse voetbal heeft Pedrao een ongelooflijk (onmogelijk) doelpunt gemaakt in de wedstrijd tegen Sport Recife.

Doelpuntenmaker Pedrao.
De speler van Gremio Barueri maakte de gelijkmaker door vanaf een moeilijke hoek raak te schieten. De doelman van Sport kon zijn hand nog wel tegen de bal krijgen, maar het doelpunt viel alsnog door een vreemd effect van de bal.

Zelfs de supporters van Sport hadden applaus over voor het doelpunt. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-1.

bron: http://www.sportwereld.nl/voetbal/buite ... azili.html



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » zo mei 24, 2009 09:45

Brazilië zonder Ronaldinho.

RIO DE JANEIRO (ANP) - Ronaldinho is niet geselecteerd voor de komende wk-kwalificatiewedstrijden van het Braziliaanse elftal. Bondscoach Dunga wil de aanvaller eerst de kans geven in alle rust bij AC Milan weer zijn gebruikelijke niveau te halen.

In Italië zit Ronaldinho de laatste tijd geregeld op de bank. Hij lijkt niet meer op de speler die hij eerder was bij Barcelona. Dunga: ,,Ronaldinho maakt een moeilijke periode door. Ik zal er alles aan doen hem te helpen weer goed te worden.''

Ook Ronaldo ontbreekt. De spits komt al sinds het vorige WK niet meer uit voor zijn land. Wel maakte hij recentelijk een hoopvolle rentree bij Corinthians.

Gomes van Tottenham Hotspur is wel weer opgeroepen. De oud-doelman van PSV vervangt de geblesseerde Doni. Deze is normaal gesproken de tweede man, achter Julio Cesar.

bron: http://www.gelderlander.nl/sport/buiten ... ldinho.ece



Wesley
Artikels: 0
Berichten: 201
Lid geworden op: di nov 13, 2007 21:12
Locatie: IJmuiden

Bericht door Wesley » wo mei 27, 2009 10:11

Wat een koekebakkers daar in Rotterdam...

************************************************

'FEYENOORD VERZOEKT HET-LEGIOEN.NL TE STOPPEN'

Feyenoord Rotterdam N.V. is de razzia tegen de supportersites begonnen. Het eerste slachtoffer hiervan is onze collegapartner Het Legioen.nl. De beheerder hiervan heeft inmiddels al besloten om de website uit de lucht te halen, want Feyenoord Rotterdam N.V. dreigde met rechterlijke stappen naar de beheerder van de site. De huisadvocaat van de club meldde onze collegawebsite dat alle websites die het logo van Feyenoord gebruiken, nieuwsberichten van Feyenoord.nl gebruiken, foto’s en/of portretten van spelers plaatsen etc., aangepakt zullen worden. De reden hiervan is vanuit Feyenoord Rotterdam N.V. is dat de websites dan reclame-inkomsten hebben over de rug van de club. Plus we mogen geen nieuws meer brengen over de club, want Feyenoord geeft duizenden euro’s uit aan de ontwikkeling van de site.

Feyenoord Rotterdam N.V. gaat zoveel mogelijk supporterssites aanpakken die zich hier schuldig aan maken. En de club gaat dreigen met gerechterlijke stappen. FRFC vindt dat de club nu wel heel erg diep aan het zinken is, en hun tijd en energie wel in veel belangrijkere dingen kan stoppen dan in het supportje pesten. Heel veel supporters beleven veel plezier aan de fansites, en Feyenoord Rotterdam N.V. gaat dit de supporters dus ontnemen!

Wellicht wordt het eens tijd om als fansites zijnde alle krachten te bundelen, en hiertegen in opstand te komen! Supporters steken hun ziel en zaligheid (en vele uren) in het maken van een website, waar duizenden supporters plezier aan beleven. Want wees eerlijk, het is altijd beter dan de Feyenoord Pravda!

***********************************************

Nou ben ik geen 010-fan, maar dit is wel triest zeg...


Amstel Bier - Ons Bier

Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » wo mei 27, 2009 11:24

Ronaldo doet haren trekken.

De tuchtcommissie van de Braziliaanse voetbalbond heeft Ronaldo voor één wedstrijd geschorst omdat de speler van Corinthians verdediger Fahel van Botafogo aan de haren trok bij het duel op 17 mei. Het incident ontging de scheidsrechter, maar televisiecamera's registreerden de actie van Ronaldo wel. Op grond daarvan werd de oud-PSV'er alsnog gestraft.

bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/spor ... ekken.html



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » wo jun 03, 2009 21:55

'Kaka voor 65 miljoen euro naar Real'

De Braziliaanse voetbalster Kaka ruilt AC Milan voor Real Madrid. Verschillende Spaanse en Italiaanse media meldden gisteren dat beide teams een akkoord bereikt hebben. Met de transfer is een som van ongeveer 65 miljoen euro gemoeid.

Daarmee wordt Kaka de op één na duurste voetballer uit de geschiedenis. De duurste blijft Zinedine Zidane. In 2001 betaalde Real Madrid 75 miljoen euro voor de Fransman aan Juventus.

Het akkoord werd gisteren in Madrid afgesloten tussen de nieuwe Real-voorzitter Florentino Perez, de afgevaardigd beheerder van AC Milan Adriano Galliani, en de vader van de speler, Bosco Leite. Perez had tijdens zijn verkiezingscampagne beloofd Kaka aan te trekken. Eerder op de dag had de speler zelf nochtans beweerd dat hij bij Milan zou blijven.

De 27-jarige Kaka, die momenteel in Brazilië bij de Braziliaanse selectie vertoeft, zal bij Real een contract voor vijf seizoenen ondertekenen. Jaarlijks zal de middenvelder negen miljoen euro netto verdienen volgens de Spaanse radiozender Cadena Ser.

Kaka speelt sinds 2003 voor AC Milan. De Italiaanse eersteklasser nam hem toen voor 6,5 miljoen euro over van FC Sao Paulo, waar hij als jeugdspeler doorbrak in de eerste ploeg.

Met Milan pakte Kaka onder andere de Italiaanse titel (2004), de Champions League (2007) en het WK voor clubteams (2007). In 2007 won Kaka de Gouden Bal (als beste voetballer in Europa) en werd hij uitgeroepen tot Wereldvoetballer van het Jaar.

Opmerkelijk: Digao, het broertje van Kaka, werd dit seizoen door AC Milan uitgeleend aan Standard. Hij mocht na een lange blessure één keer invallen.

bron: http://www.standaard.be/Artikel/Detail. ... bsection=7



Gebruikersavatar
muntje
Artikels: 0
Berichten: 810
Lid geworden op: za mar 10, 2007 18:57
Locatie: Zwijndrecht ( NL)

Bericht door muntje » di jun 09, 2009 08:56

Kaká naar Real Madrid

De Braziliaanse middenvelder Kaká gaat bij Real Madrid voetballen. Hij heeft een contract voor zes jaar getekend bij de Spaanse club van de Nederlanders Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Royston Drenthe.

Kaká heet eigenlijk Ricardo Izecson dos Santos Leite en hij speelde sinds 2003 bij AC Milaan.

65 miljoen

Met de transfer naar de Spaanse hoofdstad is volgens waarnemers meer dan 65 miljoen euro gemoeid. Het zou dan voor Real Madrid de op één na duurste transfer ooit zijn. Acht jaar geleden betaalde Real het recordbedrag van 73 miljoen euro voor de Franse speler Zinedine Zidane.

Moeilijkheden

Kaká wilde zelf eigenlijk niet weg uit Milaan, maar hij begrijpt dat de club vanwege de financiële zorgen gedwongen was hem te verkopen. "Ik ben daar niet teleurgesteld over. Er is nooit eerder zo'n crisis geweest. Ik begrijp de positie van de club. Ze hebben deze opoffering moeten doen. Maar ik ben iedereen in Milaan veel dank verschuldigd".



Kaká ziet ook nieuwe kansen voor zichzelf bij Madrid. "Ik heb als speler alles gewonnen wat ik wilde. Dit is een nieuwe uitdaging voor mij. Ik heb altijd alles voor Milan gegeven en verlaat de club ook zeker door de voordeur", aldus de Braziliaan.

Titel

Ondanks het slechte seizoen dat Real Madrid doormaakte, gelooftt Kaká dat hij met de club weer prijzen kan pakken. "Ik ben ervan overtuigd dat Real Madrid een sterk team formeert dat weer voor de titel kan gaan, zoals de club dat in het verleden altijd heeft gedaan. Real kan de strijd aangaan in de competitie en in Europa".
bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/spor ... adrid.html



Duitser
Artikels: 0
Berichten: 164
Lid geworden op: vr aug 17, 2007 01:40
Locatie: in de buurt van Keulen

Bericht door Duitser » zo jul 26, 2009 14:22

Eeen Nederlander dan coach voor FC Bayern ? Werk dat ?

Ik denk dat het niet werkt, daar zijn zo veele mensen welke een moijlijk zijn(de Kaiser. Hoeness, Rummenigge, oh mein Gott).

Good luck meneer Van Gaal



Gebruikersavatar
rap
Wijnkenner
Artikels: 0
Berichten: 829
Lid geworden op: zo mar 04, 2007 04:48
Contacteer:

Bericht door rap » di aug 11, 2009 13:04

Voor de liefhebbers die ESPN BRasil via de kabel kunnen ontvangen.
Woensdag 12 Augustus Nederland-Engeland om 14u55 Live.



Duitser
Artikels: 0
Berichten: 164
Lid geworden op: vr aug 17, 2007 01:40
Locatie: in de buurt van Keulen

Bericht door Duitser » do aug 27, 2009 18:33

Duitser schreef:Eeen Nederlander dan coach voor FC Bayern ? Werk dat ?

Ik denk dat het niet werkt, daar zijn zo veele mensen welke een moijlijk zijn(de Kaiser. Hoeness, Rummenigge, oh mein Gott).

Good luck meneer Van Gaal
Intussen heeft Van Gaal Robben gekocht. Maar ik weet niet, daar zijn nog
Gomez, Klose en ook Ribery zal ofensif speelen.



Rene van Doorn
Artikels: 0
Berichten: 174
Lid geworden op: ma mar 05, 2007 15:53
Locatie: Ridderkerk
Contacteer:

Bericht door Rene van Doorn » ma aug 31, 2009 15:58

Ceara gaat lekker, van de koploper gewonnen. Kunnen promoveren terwijl Fortaleza op degraderen staat.
Gaan er ook mensen naar wedstrijden van Ceara, of is het alleen maar Fortaleza wat de klok slaat ?


hand in hand kameraden

Gebruikersavatar
Raj Feyenoord
Artikels: 0
Berichten: 346
Lid geworden op: wo jan 23, 2008 19:40
Locatie: Rotturdam

Bericht door Raj Feyenoord » di sep 01, 2009 13:18

Je ken Filip vragen of hij meegaat haha!! Willem (Bob de Bouwer) gaat regelmatig naar Ceara kijken! Ik ben wel vaak naar "el classico" geweest maar dan stonden we in de vak van TUF!



Gebruikersavatar
Veger & Blik
Artikels: 0
Berichten: 729
Lid geworden op: di mar 06, 2007 23:48

Brazilië struikelt over Bolivia.

Bericht door Veger & Blik » ma okt 12, 2009 00:23

http://www.ad.nl/ad/nl/1045/WK-voetbal/ ... ivia.dhtml

Brazilië struikelt over Bolivia.


LA PAZ - In Estadio Hernando Siles, het nationale stadion van Bolivia in miljoenenstad La Paz, staat een levensgrote spreuk: 'Leve sport, Leve sport op hoogte'. Want op bijna 3500 meter hoogte struikelen veel landen. Zondag was Brazilië aan de 'beurt'.

Bolivia, de nummer 9 in de ranking van tien Zuid-Amerikaanse landen, won zondagavond met 2-1 van het al voor het WK geplaatste Brazilië. Eerder dit jaar struikelde kreeg Argentinië al met 6-1 over Bolivia, waarvan de voetballer in september nog staakten uit onvrede over het beleid in het land.

Bolivia kwam in het nog niet voor een kwart gevulde stadion (14.500 toeschouwers) nog voor de rust op een voorsprong van 2-0 tegen Brazilië door treffers van Edgar Olivares en Marcelo Moreno.

De 'Goddelijke Kanaries' draafden in La Paz overigens op zonder de sterren Kaká en Robinho. De vervanger van de spits van Manchester City, maakte in de 70ste minuut het enige doelpunt voor de Brazilianen.
11/10/09 23u53

:D

V&B



Plaats reactie