dat verklaart waarom ik altijd de eerste avond na mijn thuiskomst na een paar weken Brazilië meteen naar het eerste het beste frietkot ga!muddyron schreef:en dan natuurlijk 7 dagen per weekrijst en bonen,vaak 2xper dag.
sommige dingen snap ik toch niet,er zijn wel 10 soorten tonijn in blik te krijgen,maar zalm in blik(al dan niet rode)kennen ze niet,terwijl dat in principe veel lekkerder is,waarom importeren ze dat nou niet,lijkt me een gouden handel.
en hollandse mayonaise,zelfde verhaal,niemand zou daarna nog die zure braziliaanse troep eten.
willem heeft natuurlijk wel gelijk dat ze hier niets nieuws willen proberen,misschien is dat wel de reden.
op culinair gebied zijn het neanderthalers hier,moet je eens in selfservice restaurants kijken,hoe ze hun borden volstouwen,soms kun je de persoon erachter niet eens meer zien.
en wat tafelmanieren aangaat,praktisch iedereen houd zijn bestek verkeerd vast,dus mes links en vork rechts.
die bonen en rijst komen me na twee dagen al de strot uit, de churrasco daar kan ik blijven van eten...
ik moet overigens eerlijk bekennen dat bij de self service mijn bord altijd het volste is gestouwd ops: en ik ben ook linkshandig om te eten, vroeger sloegen naar het schijnt de nonnen op school met een meetlat op je vingers wanneer je het rechthand niet gebruikte, maar dat was voor mijn tijd