100.000 Nederlandse Popcorn Time-gebruikers.

Praat hier over alles wat NIETS met Fortaleza te maken heeft.
Post Reply
User avatar
quasimodo
Articles: 0
Posts: 2245
Joined: Fri Jun 08, 2012 23:17
Location: Erp

100.000 Nederlandse Popcorn Time-gebruikers.

Post by quasimodo » Fri Aug 29, 2014 15:43

De illegale streamingdienst Popcorn Time doet het goed in ons land. Volgens Android Planet wordt de op Netflix lijkende dienst, waarmee via BitTorrent naar illegale streams kan worden gekeken, dagelijks gebruikt door zo'n 100.000 Nederlanders.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf staat Popcorn Time inmiddels op ruim een miljoen Nederlandse apparaten en komen er daar dagelijks 15.000 nieuwe installaties bij. In Nederland is het illegaal naar films en series kijken inmiddels dusdanig populair dat we wereldwijd bij de drie grootgebruikers van Popcorn Time horen.

Nederlandse ondertitels
Wat Popcorn Time vooral populair maakt, naast het prijskaartje van 0 euro, is dat films niet eerst gedownload hoeven te worden en dat er vaak automatisch Nederlandse ondertitels bij worden gezocht. Bovendien is het voor Windows- en Android-gebruikers mogelijk om Popcorn Time naar de tv te streamen via Chromecast. De app voor de Mac kan dat nog niet, maar op korte termijn komt een versie uit die het streamen naar Chromecast of AirPlay wel mogelijk maakt.

Waar tot begin dit jaar in Nederland het downloaden van met auteursrecht beschermde content nog werd toegestaan, is het na een uitspraak van het Europese Hof van Justitie inmiddels verboden.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Tec ... kers.dhtmlPost Reply