Link2Brazil Vloeiend Engels spreken in 45 dagen

Plaats reactie
Redactie

Link2Brazil Vloeiend Engels spreken in 45 dagen

Bericht door Redactie »

Link2Brazil Vloeiend Engels spreken in 45 dagen
by Redactie


Afbeelding

Federale rechter Diana Wanderlei annuleerde gisteren de benoeming van Jorge Viana (PT) aan het hoofd van Apex Brasil (Agência de Promoção de Exportações do Brasil). In het besluit, gespreid over 20 pagina's, wordt het motief omschreven als het niet voldoen aan de minimum eisen, juridisch vastgelegd in de voorwaarden van het ambt.
...
Read more
Felix
Berichten: 5031
Lid geworden op: di mar 08, 2016 14:08

Re: Link2Brazil Vloeiend Engels spreken in 45 dagen

Bericht door Felix »

Er wordt gesteld dat je tegenwoordig apparatuur hebt die simultaan vertaalt wat je zegt. Maar, ook als dat waar is, is het toch erg nuttig als iemand in deze positie notie van de Engelse taal heeft, hij/zij moet rapporten kunnen lezen en het is ook wenselijk dat hij/zij persoonlijk contact kan hebben, informele onderonsjes enz. met collega's en ambtenaren uit andere landen.

E.e.a. doet wat denken aan toen president bolsonaro zijn zoontje eduardo tot ambassadeur in de VS wilde benoemen, het kereltje 'sprak' een erbarmelijk 'Engels' en had er verder ook al geen enkele capaciteit voor.

Capaciteiten voor het ambt heeft Jorge Viana waarschijnlijk wel. Hij is gekozen burgemeester van Rio Branco, de hoofdstad van de deelstaat Acre, geweest en heeft deze staat ook al twee keer als gouverneur bestuurd.
borsjea
Berichten: 4257
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Link2Brazil Vloeiend Engels spreken in 45 dagen

Bericht door borsjea »

Laat maar weer eens zien dat men voor veel meer overheids functies een concurso moeten houden.
Plaats reactie