Big Brother-deelneemster live op tv verkracht.

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
Veger & Blik
Articles: 0
Posts: 729
Joined: Tue Mar 06, 2007 23:48

Big Brother-deelneemster live op tv verkracht.

Post by Veger & Blik » Tue Jan 17, 2012 18:02

http://www.hln.be/hln/nl/929/TV-Gids/ar ... acht.dhtml

Big Brother-deelneemster live op tv verkracht.

Een verkrachting live op tv: dat kan uiteraard enkel in Big Brother, en dan meerbepaald in de Braziliaanse versie. De politie is alvast een onderzoek gestart naar de handelingen die Daniel Echaniz onder de lakens uitvoerde met de 23-jarige studente Monique Amin. Die laatste was op het moment van de feiten compleet van de wereld na een stevig alcoholfeestje.
De nachtcamera's filmden hoe het mannelijke model in het bed van Monique glipte. Zo'n zeven minuten lang gebeurt er 'iets' onder de lakens, al weten we sinds Betty-tijden dat zo'n gefriemel moeilijk te definiëren valt. Al die tijd lijkt de dame in kwestie bewusteloos, een vermoeden dat de volgende morgen bevestigd wordt in de dagboekkamer. Daar wist Monique zich immers maar bitter weinig te herinneren van het voorval.

Het schandaal verspreidde zich als een lopend vuurtje, met als gevolg dat politieagenten ter plaatse kwamen. Die onderwierpen Monique aan een drie uur durende ondervraging en namen haar mee voor een medisch onderzoek.

"Gedrag was ongepast"
Tv-zender Globo kreeg de keuze: ofwel de uitzendingen -die pas vorige dinsdag begonnen waren- stopzetten ofwel deelnemer Echaniz eruit zetten. Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert hij een celstraf tussen zes en tien jaar.

Presentator Pedro Bial las in een mededeling het verdict voor. "We hebben na rijp beraad besloten Echaniz uit het huis te halen. Hij heeft althans de indruk gewekt zich niet aan de regels van het programma gehouden te hebben. Zijn gedrag tijdens de avond van het feestje was helemaal ongepast." Productiehuis Endemol weigert voorlopig commentaar te leveren. (svm)

http://www.youtube.com/watch?v=nY0tgwu6 ... r_embedded
17/01/12 16u54

:-)

V&BUser avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1676
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Re: Big Brother-deelneemster live op tv verkracht.

Post by dorus » Wed Jan 18, 2012 13:05

Hij verliet in ieder geval geen zinkend schip.
Sinds 2001

User avatar
Veger & Blik
Articles: 0
Posts: 729
Joined: Tue Mar 06, 2007 23:48

Big Brother-ster: Ik ben niet verkracht.

Post by Veger & Blik » Thu Jan 19, 2012 05:01

http://www.telegraaf.nl/prive/11328524/ ... cht__.html

wo 18 jan 2012, 22:10

Big Brother-ster: Ik ben niet verkracht.

AMSTERDAM - "Ik ben niet verkracht", zegt de Braziliaanse Big Brother-ster Monique Amin (23). De deelneemster zou onder dwang het bed hebben gedeeld met medekandidaat Daniel Echaniz, maar ontkent tegenover de poltitie dat er sprake is van verkrachting.

Nadat ze buiten bewustzijn was geraakt doordat ze te veel had gedronken tijdens het openingsfeest van de serie, had deelnemer Daniel Echaniz (31) seks met haar. Tijdens de live-uitzending op tv zaten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. Later gingen de beelden op internet de hele wereld over.

Amin, die door de politie van Rio de Janeiro direct uit het huis werd gehaald, zei zich niets van de seks te herinneren. Maar in haar getuigenis tegen de politie zei ze zich wél bewust te zijn van het gebeuren. Ook vertelde ze dat ze ermee in had gestemd. De 23-jarige kandidate is inmiddels weer terug in het huis, Echaniz komt er niet meer in.

De directeur van de Braziliaanse Big Brother ontkende eerder al dat er een verkrachting plaatsvond, maar vindt wel dat het 31-jarige model een grens is overgegaan. Echaniz wordt nog door de politie gehoord. Amin doet geen aangifte.

:-)

V&B

User avatar
heineken rob
Articles: 0
Posts: 109
Joined: Mon Jul 06, 2009 17:09

Re: Big Brother-deelneemster live op tv verkracht.

Post by heineken rob » Thu Jan 19, 2012 05:05

Oh lala...

It wasn't me...

Heineken Rob

User avatar
zwabber
Articles: 0
Posts: 326
Joined: Fri Apr 03, 2009 17:19

Re: Big Brother-deelneemster live op tv verkracht.

Post by zwabber » Thu Jan 19, 2012 14:38

onzin
make love not war
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.

Post Reply