Rijke vent = gierig.

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
quasimodo
Articles: 0
Posts: 2246
Joined: Fri Jun 08, 2012 23:17
Location: Erp

Rijke vent = gierig.

Post by quasimodo » Thu Jul 23, 2015 10:27

Een rijke erfgenaam van een vastgoedmakelaar uit New York City lijkt alleen met geld te smijten als het hem uitkomt. De beste man is namelijk erg op zijn centen als het op het financieren van zijn liefdesbaby aankomt.

Jay Domb, zoon van Empire Hotel Group eigenaar Sam Domb, overspoelde zijn toenmalige Braziliaanse vriendin Ingrid Soares met cadeaus en vakanties op de Malediven. Toen Domb er echter achter kwam dat de 30-jarige Soares zwanger van hem raakte, was het snel over tussen de twee. De vrouw moest naar eigen zeggen kiezen tussen Domb of de baby.

"Hij sprak wreed tegen me", zei Soares toen zij Domb ervan probeerde te overtuigen om hun nu vierjarige te ontmoeten. "Ik had dat nooit van hem verwacht ... Ik was verliefd." Volgens Soares wilde Domb niks met het kind te maken hebben. Zij eist nu 4.500 dollar aan alimentatie van Domb, schrijft New York Post.

http://nypost.com/2015/07/21/hes-a-mill ... ove-child/

De Braziliaanse meent dat haar zoontje astma heeft en wil dat haar stinkend rijke ex de alimentatie meer dan verdubbelt, zodat ze naar een schonere plek kunnen verhuizen. Bovendien eist ze financiering voor particuliere scholing en wil ze dat Domb kosten voor de gezondheidszorg vergoedt. In 2014 legde een rechter Domb op dat hij 2.000 dollar per maand moest lappen voor zijn zoontje.

J. Duijst | 22 jul 2015 | 23:45

http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... ierig.html#Post Reply