Braziliaans visum

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Post Reply
Bert
Articles: 0
Posts: 536
Joined: Tue Apr 29, 2008 18:57
Location: Fortaleza

Braziliaans visum

Post by Bert » Tue Jan 25, 2011 01:04

Even een vraagje. Voor een permanent BR visum hoorde ik dat je een kind samen met een Braziliaan moet hebben of getrouwd moet zijn

( er zijn ook nog de opties 'met pensioen of veel geld inverteren)

Nu las ik op een forum ik dat je dan minimaal 2 jaar getrouwd moet zijn. Klopt dit want op de officiële site konden we het niet vinden.



User avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1674
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Post by dorus » Tue Jan 25, 2011 09:31

Met een Brasiliaan ? Is jouw naam Bertina ?
Als je een kind met een Brasiliaanse hebt moet je behalve dat je moet bewijzen dat je aan je zorgplicht voldoet ook langer dan 6 maanden per jaar woonachtig zijn in Brazilie. Dit is wat ik hoorde van heren die een spruit in Brazilie hebben.
Sinds 2001

User avatar
Wade
Articles: 0
Posts: 886
Joined: Sat May 05, 2007 23:16
Location: Bélgica

Post by Wade » Tue Jan 25, 2011 10:51

Is er ook geen optie van je moet zoveel kapitaal hebben om te investeren?

Niet dat ik kapitaal heb b.t.w.

Bert
Articles: 0
Posts: 536
Joined: Tue Apr 29, 2008 18:57
Location: Fortaleza

Post by Bert » Tue Jan 25, 2011 13:52

dorus wrote:Met een Brasiliaan ? Is jouw naam Bertina ?
Als je een kind met een Brasiliaanse hebt moet je behalve dat je moet bewijzen dat je aan je zorgplicht voldoet ook langer dan 6 maanden per jaar woonachtig zijn in Brazilie. Dit is wat ik hoorde van heren die een spruit in Brazilie hebben.
Brasiliaan ? Wat is dat ??

Mijn vraag was over hoelang je getrouwd moet zijn..

User avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1674
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Post by dorus » Tue Jan 25, 2011 14:40

Je hoeft niet getrouwd te zijn, kind erkennen en er aantoonbaar voor zorgen. Ook langer dan 6 maanden per jaar in Brazilie verblijven, dat zijn vlgs mij de criteria.
Sinds 2001

User avatar
Jonesy
Articles: 0
Posts: 320
Joined: Mon Jul 09, 2007 22:38

Post by Jonesy » Tue Jan 25, 2011 14:45

volgens mij wil bert alleen getrouwd zijn en niet ivm kind...ik dacht altijd als je getrouwd zou zijn daar je een soort proefvisum kreeg en dan na enige tijd het omgezet word na een vast.ik weet wel dat een maat van me er +- 1,5 jaar heeft gewoond en toen het op een scheiding uitdraaide zijn visum op hield.
Laugh Now,Cry Later !!!!!!

Reysigher
Articles: 0

Post by Reysigher » Wed Jan 26, 2011 14:07

Wij zijn in april 2010 getrouwd en ik heb in december 2010 mijn aanvraag ingediend bij het Braziliaanse consulaat. Deze procedure duurt vlgs het consulaat 2 maanden. Dan heb je 180 dagen om hem op te halen en zodra je hem hebt opgehaald moet je binnen binnen één maand Brazilië in reizen.

Marcel
Cumbuco Bar
Articles: 0
Posts: 733
Joined: Fri Mar 02, 2007 23:10
Location: Cumbuco
Contact:

Post by Marcel » Wed Jan 26, 2011 15:50

Waarom trouwen, je kan ook een permanencia krijgen op basis van samenwonen.

Post Reply