Verkeerd verbonden

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
User avatar
Ferry
Articles: 0
Posts: 552
Joined: Tue Nov 13, 2007 18:51

Post by Ferry » Tue Sep 14, 2010 19:55

Nou Dorus, ik wist niet dat jij mij ook kon, snel opgezocht op Youtube !!!
Maar ik kom inderdaad uit Utrecht, je kan beter een prive bericht sturen Sjon, anders gaat het zo nergens meer over op dit prikbord.ronny
Articles: 0
Posts: 145
Joined: Tue Jul 03, 2007 12:35

Post by ronny » Wed Sep 15, 2010 11:06

Het zal altijd wel een discussie blijven of de Nederlanders die een Braziliaanse vriendin/vrouw hebben deze wel of niet kunnen vertrouwen. Persoonlijk denk ik dat dit niet zo landgebonden is en dat de gemiddelde brasileira echt niet zoveel meer of minder ontrouw is dan een Europeese vrouw. Toevallig stond vorige week een artikel in de krant waarin een onderzoeker schreef dat 40% van de Nederlandse/Belgische vrouwen regelmatig en veelvuldig vreemdgingen. Waarvan een groot deel ook nog eens een langdurige relatie aanging met dezelfde minnaar. Denk zelf dat als je geen vertrouwen hebt dat je vriendin in Brazilie je trouw blijft,je beter helemaal op kunt houden. Als je geen basis hebt van vertrouwen zal het nooit wat worden.En natuurlijk hoor ik ook veel verhalen van ontrouwe Brasileiras, maar hoeveel Nederlanders worden er niet door hun vrouw bedrogen?

santana
Articles: 0

Post by santana » Wed Sep 15, 2010 21:49

[quote="dorus"]Salseros, ondanks dat je de moderater bent van een Braziliaans prikbord ben je wel heel erg naief !!! De meeste Brazilianen hebben voordat ze de eerste keer aan mama's tiet hebben gelurkt al minstens drie keer gelogen. Dat chippie van jou is gewoon uitgeleend aan een vriendin van jouw namorada. Ik gok op die griet die er afgelopen zondag ook bij was. Ik ging een drankje halen voor jouw vriendin en dat werd meteen afgegeven aan dat meisje dat bij jullie was. Boezemvriendinnen dus................[/quot

EN WAT SCHETS MIJN VERBAZING????? Dat dorus nooit over iemands verdiendin of relatie heeft. Wie is er nou zo hypocriet??

[/u]

User avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1676
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Post by dorus » Wed Sep 15, 2010 22:03

Ik heb het niet over dat die vriendin van Salseros vreemd gaat, ik heb het er over dat ze zijn chippie uitgeleend zal hebben, op zich niks mis mee, maar ze kan dit ook gewoon melden. Ik ben met beide
een week geleden op stap geweest en een prima middag/avond gehad.
Het enige wat ik wil zeggen dat de Braziliaanse dames zelf een selectie maken wat wel en niet verteld wordt. Heeft niks te maken hoe lang ik wel of niet een relatie in stand kan houden in Brazilie, maar informeer maar even bij degene die wel regelmatig daar komen, dan weet je meteen hoe ik mij gedraag en of ik van de ene naar de andere spring.
Sinds 2001

sjon
Articles: 0
Posts: 6
Joined: Mon Sep 13, 2010 17:09

Post by sjon » Thu Sep 16, 2010 01:12

Ferry wrote:Nou Dorus, ik wist niet dat jij mij ook kon, snel opgezocht op Youtube !!!
Maar ik kom inderdaad uit Utrecht, je kan beter een prive bericht sturen Sjon, anders gaat het zo nergens meer over op dit prikbord.
is goed ferry
als ik wat wil weten stuurt mijn vrouwtje wel een mailtje naar je vrouwtje :) zij heeft af en toe contact met haar (messenger)

User avatar
JimVe
Articles: 0
Posts: 629
Joined: Fri Jul 06, 2007 22:34

Post by JimVe » Fri Sep 17, 2010 18:56

Kijk dit is nu eens leuk, je kon bij wijze van spreken op Jim wachten.

Mooiste opmerking: "De mijne is anders"

Naja, de meiden worden ergens achteraf geboren, gaan niet naar school, staan de Gringo's op het vliegveld al op te wachten en plassen in hun slipjes van blijdschap als ze zo'n afgekeurde, bejaarde of bouwvakker uit het beloofde land aan de haak kunnen slaan.

Met enig geluk hebben ze zo'n 4 van die Huilandsche namorados en met nog meer geluk zegt die dan dat zijn morenaatje anders is en mag inburgeren.

Waar is Andre trouwens?

User avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1676
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Post by dorus » Fri Sep 17, 2010 22:52

Mooie bijdrage over de namoradas.....maar....liever geen vragen stellen.....Andre begint weer een nieuwe theater-tour, samen met Ron Brandsteder, hij is ook druk bezig met een nieuwe serie van Annimal Crackers. Hij is ook elke week te zien bij de Tros als Mijnheer Wijdbeens, geweldige slapstick tv !!! Hij werkt samen met Ferry.
Sinds 2001

User avatar
Salseros
Articles: 0
Posts: 2967
Joined: Sat Feb 24, 2007 01:00
Location: Dordrecht / Fortaleza

Post by Salseros » Fri Sep 17, 2010 23:04

Tja Jim, dat jij nou pech hebt gehad kan ik ook niet helpen.
Hierbij is het topic gesloten, gaat nergens meer over.
New Generation Italo Disco Community: www.nextgenerationitalo.boards.net

Locked