Ned. Pedofielen in Brazilië

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Post Reply
Reysigher
Articles: 0

Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Reysigher » Sun Dec 28, 2014 20:30

Het schijnt dat Nederlandse Pedofielen vrij uit gaan in Brazilië, het hang er voornamelijk vanaf hoeveel geld je wil betalen als je wordt aangegeven.

Op 20 februari 2013 heb ik hier op het forum bericht over TvR uit São Luís. Hij is na aangifte opgepakt voor Pedefolie en na een dreigement van de Politie hem op de TV te zetten gezwicht om Euro 35.000 te betalen. Dit alles volgens zijn eigen veklaring.

Ik ben dan ook verrast dat mijn bericht van 20 februari 2013 is verwijderd, eea zonder enig overleg met mij, ik heb een aangifte bij de Politie die hij ook heeft geschikt. Hij is nog steeds actief hier in São Luís en heeft een nieuwe manier gevonden om kinderen zijn huis in te lokken... zie link (verwijderd, admin).

Graag hoor ik nu zijn commentaar, hij is lid hier.

PS. Ik zal dit topic ook aanhanig maken bij airbnb en alle andere sites waar hij zijn "kinder vriendelijk" accomodatie aanbiedt.

CeesUser avatar
Progresso
Articles: 29
Posts: 1689
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Progresso » Sun Dec 28, 2014 21:43

Cees,

Dat dat berichtje verwijderd is kan ik me wel voorstellen. De Nederlandse beheerder van dit forum kan namelijk door die T. gewoon worden aangeklaagd voor laster en in een civiele procedure kan T. dan een behoorlijke schadevergoeding eisen en zoals al een keer is gebleken is dit ook al een keer in een soortgelijke zaak toegewezen. Het is wat anders als je het over politici of andere publieke figuren hebt of als je gewoon de waarheid schrijft. Als Saleros verstandig is zal hij ook dit bericht weer verwijderen.

Nou kan Salseros nooit beoordelen of jij hier de waarheid spreekt.

Wellicht is het handig om dan hier jouw kopietje van de aangifte te publiceren (B.O), de eigen verklaring van T. hier te publiceren, enige vorm van bewijs dat de politie dit publiek wilde maken of hiermee dreigde.

Mocht je verhaal op waarheid berusten (daarmee zeg ik niet dat T. een pedo is) dan is het beter een volledig andere route te kiezen als dit op deze manier te publiceren. Doe maar een PM, dan leg ik het voor je uit.

Ik zelf heb er behoorlijk wat moeite mee om te zien dat personen zoals jij dit op deze manier publiceren. Het is nog maar zeer de vraag of het allemaal waar is, maar zelfs als het allemaal waar is of het daadwerkelijk strafbaar is volgens de Braziliaanse wet. Je zal niet de eerste zijn die een heksenjacht ontkettend waar onschuldige slachtoffers vallen.

Wat nu als blijkt dat jouw verhaal geheel op drijfzand is gebaseerd. Je beschadigd dan een onschuldige persoon voor zijn hele leven door hem hier met naam en toenaam te noemen. Verder loop je nog de kans dat Saleseros wordt aangeklaagd, wat dan direct het einde is van dit prikkersforum. Zelfs ontloop je de dans volledig.

Ik zou even de naam van de betrokken persoon vervangen door initialen en de link naar zijn website sofort verwijderen.

Verder zijn we natuurlijk met zijn allen zo hypocriet als het maar kan over dit onderwerp. Met genoegen kijken we naar films als Blue Lagoon en Schatjes. Zodra de elite er bij betrokken is kijken we ook gelijk allemaal de andere kant op en weten we niet hoe snel we het in de doofpot moeten krijgen, denk aan Roman Polanski, Demmink, onze eigen honorair consul in Manaus, maar ook het moedwillig meewerken om Nedrelandse pedofielen te repratieren naar Nederland. Overigens, was je eigen vrouw 18 toen je voor het eerst met haar vree?????
Last edited by Progresso on Sun Dec 28, 2014 22:27, edited 2 times in total.

User avatar
Salseros
Articles: 0
Posts: 2968
Joined: Sat Feb 24, 2007 01:00
Location: Dordrecht / Fortaleza

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Salseros » Sun Dec 28, 2014 21:54

Ik heb het bericht aangepast en de naam en link verwijderd, precies om de reden die Progresso aangeeft.
Het topic van vorig jaar was verwijderd om de zelfde reden en zoals toen ook gezegd, dit is geen opsporing verzocht, daar is andere media voor.
New Generation Italo Disco Community: www.nextgenerationitalo.boards.net

dutchman
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dutchman » Mon Dec 29, 2014 02:08

@progresso,
Jouw spelling rammelt opeens aan alle kanten en ik let er niet eens op.
Beetje emotioneel?
En wat hebben Blue Lagoon en Schatjes er nou mee te maken?
Last but not least is jouw laatste zin onder de gordel.
Jij suggereert nu dingen waar ik dit verder maar aan de lezer overlaat.

dutchman
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dutchman » Mon Dec 29, 2014 02:32

PS
Overigens begrijp ik zowel Cees als jouw betoog.
Cees zijn motivatie begrijp ik echt want ik ken helaas ook een viespeuk welke door een goede maat van mij in Fortaleza is betrapt met twee locale kids in zin auto.
De wereld was opeens klein, te klein...
Wij hadden altijd al zo'n donkerbruin vermoeden.
Het is heel erg!
Maar Progresso heeft ook gelijk.
Het is makkelijk naief op z'n Marjon's of zelfs bewust een ander kapot te maken.
Ik begrijp beide heren wel maar Progressa haalt er op zijn beurt weer teveel bij.
Wetten zijn wetten en normale driften zijn normale driften... De krokodil in ons maar blijf van de kids af, simpel.

Reysigher
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Reysigher » Mon Dec 29, 2014 02:43

@Progresso, Ik weet niet wat jij neukt. Begin zo mijn bedenkingen te hebben over jou... Ik heb mijn vrouw ontmoet toen zij 31 was en directeur was van een filiaal van mijn bedrijf in Rio. Ik ben kort daarop gescheiden van mijn Nederlandse vrouw, na een huwelijk van 32 jaar, en ben binnen 2 jaar met haar getrouwd in Duitsland. Wat wil jij insinueren? of ben je gewoon een viespeuk.....

Cees

muddyron
Articles: 0
Posts: 37
Joined: Sun Oct 19, 2014 12:21

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by muddyron » Mon Dec 29, 2014 03:26

bijzonder a-sociale reaktie reysigher,hopelijk komt de ware aard nu niet naar boven,zou jammer zijn na zo'n betoog tegen pedofilie,je moet proberen tussen de regels door te lezen,blijkbaar lukt je dat niet zo goed ,dan leg ik het wel uit voor je,progresso bedoelde waarschijnlijk dat er al gauw over pedofielen gesproken word ,terwijl er hier in brazilie best veel mannen waarschijnlijk weleens sexuele kontakten gehad hebben met meisjes beneden de 18 jaar,niets meer en niets minder.
en dutchman,komisch dat uitgerekend jij kritiek uit op schrijfstijl van progresso(dacht altijd dat jij zijn tweederangs-ja knikkertje was)jouw knullige stukjes lezend en proberen te begrijpen wat je nu weer bedoelt werkt ,onbedoeld waarschijnlijk ,heel erg op mijn lachspieren.

FortalezaHouses.com
Articles: 0
Posts: 687
Joined: Thu Mar 06, 2008 03:19
Location: Fortaleza, Brazilie
Contact:

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by FortalezaHouses.com » Mon Dec 29, 2014 07:23

Voordeel van internet; wikipedia en e-mail.
Nadeel van internet; wie dan ook kan wie dan ook beschuldigen van wat dan ook. Beschuldigingen kunnen gebaseerd zijn op feiten of kunnen ronduit leugens zijn er op gericht om iemands imago te beschadigen. In de echte wereld kan iemand zich beschermen tegen laster en smaad, via de rechter. In de virtuele wereld, waar bijna niemand zijn/haar echte naam gebruikt, kan iedereen met slechte bedoelingen een ander persoon door het slijk halen, zonder enig bewijs. Als een potentiële werkgever of wie dan ook jaren later de naam googled, nou ja.... hoef ik niet uit te leggen.

Dus.... hou op met die onzin of post onder je eigen naam, zodat de beschuldigde zijn aanklager kan confronteren.

Toedels,
René

User avatar
q en q
Articles: 0
Posts: 257
Joined: Wed Nov 10, 2010 23:55
Location: Teresina

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by q en q » Mon Dec 29, 2014 11:52

Ik heb even moeten nadeken over hetgene hier allemaal geschreven wordt, mijn mening is dat als je vermoeden hebt dat iemand Pedofiel is, dan zou je dit alleen bij de Politie dit moeten melden. En niet hier.
Je kunt pas hier schrijven dat diegene Pedofiel is als hij is veroordeeld, zolang dit niet is gebeurt, kunnen wij geen oordeel vellen over deze persoon !
Suggereren dat iemand Pedo is dat is zeer gevaarlijk en nogmaals als blijkt dat de persoon veroordeelt is dan kun je hier het melden en als jij degene bent wie aandeel heeft in opsporing van deze persoon met veroordeling dan Chapeau!
Leef met de dag........morgen kan het je laatste zijn ;-)

dutchman
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dutchman » Mon Dec 29, 2014 15:25

Q en Q,
Ik ben het met jou eens.

Felix
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Felix » Mon Dec 29, 2014 15:36

Ik zie die opmerking van 'was je vrouw al 18 toen je voor het eerst met haar vree?' Niet als iets persoonlijks. Meer om even bij jezelf naar binnen te kijken. Ik dacht trouwens niet dat de minimum leeftijd daarvoor 18 was. Misschien wel als het om prostitutie gaat.

In São Paulo is een keer de schoolleiding van een school opgepakt vanwege pedofilie. Het werd een enorm schandaal, dagelijks op het nieuws en zo. Tijden later bleek het allemaal niet waar te zijn maar die eigenaren van de school waren helemaal kapot gemaakt, failliet, met de vinger nagewezen, en nergens meer werk kunnen krijgen.

Wat de consul in Manaus betreft die beschuldigd is. Is die man nog consul? Is hij ooit veroordeeld of vrijgesproken?

User avatar
Wade
Articles: 0
Posts: 886
Joined: Sat May 05, 2007 23:16
Location: Bélgica

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Wade » Tue Dec 30, 2014 00:24

Wel, je kan nooit oordelen over zo'n situatie tot je ze zelf eens van dichtbij hebt meegemaakt denk ik.
Mijn vrouw is 4 jaar ouder dan ik, ik was 21 en zij 25 toen we elkaar ontmoetten. Maar voorheen had ze een relatie die ze op haar 16de begonnen was met een man die toen al in de 30 was. Dat vind ik niet normaal, op haar 16de kan een vrouw dan misschien wel fysiek volwassen zijn, maar metaal blijft het een makkelijke en naïeve prooi en misbruik is dan ook de enige term die ik daar kan op kleven. De dingen die hij haar heeft aangedaan hebben zijn slechte bedoelingen meermaals aangetoond.

Ik spreek natuurlijk ook gedeeltelijk uit het standpunt van een vader die ik intussen ben. Emotie speelt zeker een rol. Mijn dochter is pas 5, maar de tijd gaat verdomd snel en ik sta vaak stil bij de toekomst. Ik denk dat als er ooit zo een oudere kerel misbruik komt maken van mijn minderjarige dochter, ik in staat ben hem af te maken (ongeacht wat de gevolgen daar voor mij persoonlijk voor zijn, ikzelf ben van ondergeschikt belang).
Ik begrijp het ook niet, ik ben zelf 30. Ik kan me niet inbeelden dat ik nog zou omgaan met meisjes van een jaar of 15. Meisjes ja... geen vrouwen...

User avatar
Progresso
Articles: 29
Posts: 1689
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Progresso » Wed Dec 31, 2014 00:59

Blijkbaar is dit verhaal van reysigher alleen bedoeld om iemand te beschadigen. Ik heb in de PM box geen kopietje van een B.O. mogen aantreffen.

Het verhaal dat een gringo in de wild west van Sao Luis een delegado zou kunnen omkopen voor €35.000 klinkt mij als volkomen onrealistisch in der oren. Dat die gringo het ook nog voor elkar heeft gekregen om een eerdere aangifte tevens te "schikken" lijkt me stug.

Het verhaal dat de gringo dit vol trots aan een andere gringo verklaart lijkt me nog verder van de realiteit staan.

Het verhaal dat een andere gringo dit dan weer op een gringoforum gaat vertellen lijkt me er een uit de categorie sprookjes.

Waarom is het allemaal heel onwaarschijnlijk. Omdat het niet alleen om Reysigher, T, een delegado en politieagenten gaat die hier blijkbaar allemaal bij betrokken zijn. Zou het om 100 kilo coke gaan dan kan ik me een dergelijk verhaal wel goed voorstellen. Wat iedereen vergeet is dat iemand aangifte gedaan heeft.

De Braziliaan een beetje kennende weten ze behoorlijk makkelijk de weg naar de pers te vinden. Als er bij ons in de buurt al een putdeksel niet goed is afgedekt door de Cagece dan staat een uur later de TV-ploeg 190 al voor de deur. Dat weet een delegado en de betrokken politie ook donders goed, zeker als er een gringo bij betrokken is. Die gaan voor een luttele €36.000 een dergelijk risico niet aan, ook niet in Sao Luis e.o.. Geloof me, maar ik laat me graag van het tegendeel overtuigen als ik je B.O. heb gelezen.

Voor de rest schenen er wat mensen moeite te hebben met mijn opsomming van voorbeeldjes van hypocriet gedrag. Reysigher vond waarschijnlijk dat hij bij mijn laatste voorbeeldje de schoen pastte, gezien zijn razendsnelle gedetailleerde reactie over hoe zijn privéleven eruit ziet. Zo zie je maar weer, hoe hij zelf ook inzag dat iemands reputatie op de internets redelijk makkelijk te vernielen is.

Ik zie op de Braziliefora ook nog wel eens anonieme lafbekjes modder spuien (Beerput/Brombeer/Beertol of hoe hij zich ook presenteert). Ook op dit forum zie je het sporadisch weleens gebeuren. Als je dan aan de betreffende persoon via PM vraagt om eens bewijzen van hun "bevindingen" op te sturen dan blijft het altijd angstvallig stil.

Met betrekking tot de honorair consul in Manaus, In onderstaande video is hij zelf aan het woord. Even afgezien dat de hele operatie al van te voren gelekt was, zodat alle verdachten zich netjes hebben kunnen voorbereiden, blijft het natuurlijk vreemd dat er geen enkele officiele reactie van BuZa of van de ambassade is geweest. Men doet net of hun neus bloedt en men creeert eigenlijk doelbewust een tweede Demmink zaak. Als het volgens het Nederlandse ministerie niets is, dan is het misschien handig (ook voor de betrokkene) dat men genoeg en goede gronden heeft om aan te nemen dat de honorair consul de waarheid spreekt.

Ondertussen is het proces voor onbepaalde tijd opgeschort. Of onze consul tot de beklaagden hoort is onbekend.
Operação Estocolmo: Envolvidos têm processos paralisados pelo TJAM

Voor de rest komt Operatie Stockholm keer op keer terug in rapporten van NGO's over kindermisbruik in Brazilie. Zonder duidelijke verklaring blijft dit natuurlijk rondzoemen. Niet echt slim van Buza en zeker niet bevoordelijk voor de reputatie van de beste man.O, en Ditchman:
Blue Lagoon was een populaire film met Brook Shields met wat erotische scenes, gemaakt op haar 14de.
In Schatjes speelde de toen veertienjarige Akkemay Elderenbos een douchescene die volgens de Nederlandse wet gewoon onder kinderpornografie valt.
Die Roman Polanski duwde een dertien jarig meisje aan.

User avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1674
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dorus » Wed Dec 31, 2014 02:34

En daar gaan we weer.......altijd reuring, een topic over kindermisbruik of sex tourisme. Men buitelt over elkaar heen met meningen en beschuldigingen. Ik geloof niet dat er leden van dit forum kindermisbruik niet als walgelijk zullen ervaren. Maar.....zijn er ook Brazilianen lid ?
Sinds 2001

dutchman
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dutchman » Wed Dec 31, 2014 02:56

Beste Progresso,
Wat betreft Blue Lagoon had ik zo'n vermoeden maar wat betreft Schatjes moest ik gokken...
Jij bent de eerste die hier moeilijk over zie doen.
Volgens mij haal je experimenterende pubers in de war met misbruik door veel oudere mannen met verkeerde bedoelingen...
Het zou jou sieren je bij het onderwerp te houden namelijk Cees zijn beschuldiging.
Ook ik heb hem een PM gestuurd maar nog geen reactie gehad.
Als het echt waar is dan snap ik hem maar wij moeten dat maar aannemen.
Dat verwoordt Dorus ook goed.
Iemand onterecht beschadigen is makkelijker dan recht halen.
Dat is het dubbele eraan!
Volgens mij is verder alles al geschreven, succes ermee.

User avatar
Progresso
Articles: 29
Posts: 1689
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Progresso » Wed Dec 31, 2014 03:14

De vraag is eigenlijk wat is misbruik en wat niet.

Vraag voor de gein eens aan je neefjes en nichtjes op die welke leeftijd ze ontmaagd zijn? Is een jongen van 18 die een meissie heeft van 15 een pedo? Is een man van 30 die het het met een meisje van 16 doet een pedo?? Was mijn middelbare schoollerares Frans van 25 jaar een pedo??

Wat ik wel weet is dat als je iemand hier op internet met naam en toenaam gaat lopen beschuldigen zonder dat je ook maar een greintje "bewijs" kunt leveren dat je dan niet helemaal lekker bij je hoofd ben.

En zelfs al zou het waar zijn, dan ben je gewoon een enorme knuppel en speel je letterlijk met je eigen leven. Ik denk dat de delegado die wellicht die €36.000 heeft aangenomen nu niet graag ziet dat een of andere gringo zijn carriere op het spel aan het zetten is. En zelfs al zou die niet eens die €36.000 hebben aangenomen dan zit die delegado niet op dit soort ongein te wachten. Laat ik het zo zeggen, ik heb er hier in het binnenland voor minder het zwijgen zien opgelegd gaan worden. Het is in Sao Luis geen Duitsland, Reysigher.

Zoals ik al meermaals heb laten zien is er met name bij kindermisbruik een elite die elkaar de handen boven het hoofd houden. Je ziet het weer perfect bij Operatie Stockholm. Allereerst was de operatie gelekt, zodat een aantal verdachten kon vluchten naar Miami en andere verdachten de mogelijkheid hadden om bewijsmateriaal van computers te verwijderen. Het proces wordt gefrustreerd en zelfs weer uitgesteld.

Vraag jezelf af hoe het in godshemelsnaam mogelijk is dat een pedofiel als Jeffry met hulp van de consul in Rio het land uit wordt gewerkt en met welk belang. Kijk naar Engeland waar net de buurput net een stukje wordt geopend. Kijk naar Nederland waar studiegenootje Opstelten op alle onmogelijke wijze probeert te voorkomen dat de onderste steen boven komt. Kijk naar officieren van justitie die per ongeluk hun pc vol met gorrigheid bij het grof vuil zetten.

Nee, daar gaat Reysigher. Flikker het op het internet, hang er een naam aanvast en denkt dat er ook maar enige kans is dat dit een succes wordt.

User avatar
Progresso
Articles: 29
Posts: 1689
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by Progresso » Wed Dec 31, 2014 03:30

@Dutchman

Ik doe niet moeilijk over die films. Ik geef alleen maar aan dat al die schreeuwers over pedofiele vaak zelf ook een enorme berg boter op hun hoofd hebben.

Ik herinner me nog een demonstratie van een stel tokkies in Enschede. In hun wijk kwam na zijn celstraf een veroordeelde pedofiel wonen. Protesten all over the place. Tot de reporter (volgens mij die van Powned, maar ik kan het fragment niet meer vinden) aan een van die vrouwtokkies vroeg of ze ook zo zou protesteren als een veroordeeld familielid terug zou keren in haar week. Je zag het tokkiemens nog even denken, lichaamsbeweging en reactie waren overduidelijk.

dutchman
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dutchman » Wed Dec 31, 2014 03:48

@Progresso,
Ik snap je punt idd.
Je hebt idd van die schreeuwers ja.
Maar goed, ik ga mij daar online verder maar niet in mengen.
Komt alleen maar grootste heibel van.

Trouwens priceless van die tokkies, ik lig helemaal dubbel, ik zie het zo voor mij :-D

Groeten

PS Franse lerares van 25? En jij?
Ik krijg opeens een dejavu hihihi
De goede oude jaren tachtig tijd ;-)

FortalezaHouses.com
Articles: 0
Posts: 687
Joined: Thu Mar 06, 2008 03:19
Location: Fortaleza, Brazilie
Contact:

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by FortalezaHouses.com » Wed Dec 31, 2014 05:11

En natuurlijk taxi driver met jodie foster, the exorcist met linda blair en american beauty (alhoewel... ze was 19). Verder geen commentaar over het onderwerp.

dutchman
Articles: 0

Re: Ned. Pedofielen in Brazilië

Post by dutchman » Thu Jan 01, 2015 15:14

Jullie vergeten Honneponnetje!
Nada van Nie was dan wel 21 maar moest een meisje van 16 voorstellen die het klooster ontvlucht en de lichamelijke liefde ontdekt...
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Honneponnetje

Post Reply