Ronaldinho wil dat politie masturbatiefilmpje onderzoekt.

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
Veger & Blik
Articles: 0
Posts: 729
Joined: Tue Mar 06, 2007 23:48

Ronaldinho wil dat politie masturbatiefilmpje onderzoekt.

Post by Veger & Blik » Sat Nov 26, 2011 01:16

http://www.hln.be/hln/nl/950/Buitenland ... oekt.dhtml

Ronaldinho wil dat politie masturbatiefilmpje onderzoekt.

De Braziliaanse voetballer Ronaldinho heeft de politie ingeschakeld om een filmpje over hem te onderzoeken dat op het internet circuleerde. In het filmpje is te zien hoe dat de voormalige superster aan het masturberen is. Volgens Ronaldinho is het filmpje niet echt. Hij vindt het aanstootgevend en van slechte smaak getuigen.
Het filmpje stond gisteren online, maar werd enkele uren later al door You Tube verwijderd vanwege de expliciete inhoud. Te laat, want later doken op andere websites al kopieën op. Onder meer op de site van de Spaanse sportkrant Marca, die een sterke band met Real Madrid heeft, blijft het gênante filmpje van de voormalige Barcelona-spits een hit. De kwaliteit van het filmpje laat te wensen over, waardoor het moeilijk is om te zeggen of het echt om Ronaldinho gaat.

In Brazilië zorgde het voor heel wat opschudding, ook al omdat 'Dinho' al elf wedstrijden niet heeft gescoord bij zijn club Flamengo. Vanderlei Luxemburgo, coach van Flamengo, nam het incident luchtig op. Hij benadrukte dat hij niets te maken heeft met wat zijn spelers naast het veld doen en vroeg de journalisten of ze het filmpje echt gezien hadden. "Hoe groot is hij geschapen dan", wou de coach wel eens weten over zijn spits. (belga/tma)
25/11/11 22u18

http://www.youtube.com/watch?v=dY1PMGVu ... r_embedded

:-)

V&BPost Reply