Page 1 of 1

KLM vanaf Fortaleza

Posted: Sun Feb 04, 2018 06:26
by dorus
Wat een mooie berichten over de rechtstreekse vluchten Amsterdam _ Fortaleza vanaf 1 mei. Ik denk, onnozel als ik ben, die vliegers gaan ook weer terug naar Amsterdam voor een redelijk bedrag, tja, misrekening. Condor krijgt het wel voor elkaar voor € 600 naar Frankfurt, Dus beloofd is beloofd, mijn vriendin zal Condor moeten vliegen.

Re: KLM vanaf Fortaleza

Posted: Sun Feb 04, 2018 18:33
by joaninha
Ja, en de marketing van KLM zit ook vreemd in elkaar. Eerst die zogenaamde wereldealweken. Ik volgde de prijzen al een tijdje maar ik zag geen verschillen. Ze maken reclame met het laagste tarief dat er daarvoor ook bestond. En zeiden 35 € extra korting te geven naar Fortaleza. Maar voor tickets vanaf zo'n 650 € vond ik dat niet bepaald een wereldkorting. Ik heb uiteindelijk toch de knooo doorgehakt en een retourticket Fortaleza-Amsterdam gekocht voor juni. Op de voordeligste dagen met direkte verbinding. Was 660 € kwijt dus dat viel gelukkig mee. Nu krijg ik steeds op FB een advertentie te zien van KLM. Vanaf 478€ Düsseldorf-Fortaleza via Amsterdam. Maar als ik die dan aanklik zie ik dat de goedkoopste tickets 590€ kosten. In november. Ook weer een nepaanbieding dus. Want als een ticket voor die prijs niet (meer) bestaat, dan moeten ze me die advertenties ook niet meer sturen via fb.

Re: KLM vanaf Fortaleza

Posted: Fri Feb 09, 2018 15:23
by Ajax
Misschien moeten we het even wat tijd geven. Rond de zomer wordt het misschien wat goedkoper. Ow en laten we het "Joon" noemen. Ze gaan wel vliegen van Amsterdam, maar zou het geen KLM willen noemen. ;)

Re: KLM vanaf Fortaleza

Posted: Sat Feb 10, 2018 12:48
by Progresso
KLM vanaf Amsterdam,Joon vanaf Parijs. Dat Joon is een soort lifestyle concept met stewardessen opgepoest en t-shirts. Zal wel een hoop paarse broekengeneuzel zijn. Ik ben benieuwd.

Re: KLM vanaf Fortaleza

Posted: Sat Feb 10, 2018 13:19
by Ajax
Ok, dus er gaat serieus een KLM vliegtuig ingezet worden vanaf Amsterdam? Dan is de prijs misschien nog niet eens zo slecht...

Re: KLM vanaf Fortaleza

Posted: Sat May 05, 2018 11:45
by joaninha
KLM schat dit jaar een bezettingsgraad van 80-85 % op Amsterdam Fortaleza.

https://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/ ... ngsplannen

Re: KLM vanaf Fortaleza

Posted: Thu May 10, 2018 22:37
by Progresso
Aardig reclamefimpje van KLM