Braziliaanse Barack Obama

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
muntje
Articles: 0
Posts: 810
Joined: Sat Mar 10, 2007 18:57
Location: Zwijndrecht ( NL)

Braziliaanse Barack Obama

Post by muntje » Sun Nov 16, 2008 15:34

Braziliaanse Barack Obama

De pas verkozen president van de Verenigde Staten heeft een dubbelganger in de Braziliaanse staat Minas Gerais. Gerson Januário de Almeida (40), een openbare ambtenaar, werd in Rio de Janeiro ontdekt door toeristen. Op zijn werk, en in zijn directe omgeving, werd hij al eerder aangesproken als Obama. Gerson werd geboren in São José da Safira (MG) maar woont sinds zijn eerste levensjaar in de hoofdstad Belo Horizonte waar hij nu de bijnaam Obama kreeg.

Het was tijdens een uitstap naar Rio de Janeiro dat hij opmerkte dat er over hem gepraat werd door een groepje Amerikaanse toeristen. Hij begreep er niets van tot dat iemand het voor hem vertaalde en uitlegde dat de Amerikanen verbaasd waren omwille van zijn gelijkenis met Barack Obama. Tegenover journalisten verklaarde hij nadien dat hij een professionele carrière als dubbelganger niet uitsluit. Niet omdat hij ijdel is, maar omdat het geld zou kunnen opbrengen, aldus Almeida. Hij voegde eraan toe dat hij daarvoor zelfs cursussen wilde volgen. Almeida is inmiddels al naar het gespecialiseerde “Agência O Gordo e o Magro” gestapt om er zich aan te bieden.

bron: http://brazilie.wordpress.com/2008/11/1 ... ack-obama/NikkyPortman
Articles: 0
Posts: 1
Joined: Fri Nov 04, 2016 12:57

Re: Braziliaanse Barack Obama

Post by NikkyPortman » Fri Nov 04, 2016 14:12

As if the Americans did not complain about Barack Obama, but he is a very good President. They just know that their country is the best and there all want to leave, http://bigpaperwriter.com/blog/essay-about-barack-obama but for some reason don't understand what the President is doing only good things for them.

Post Reply