Bar in Brazilië ontruimd om dronken aapje met mes (video).

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 2234
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

Bar in Brazilië ontruimd om dronken aapje met mes (video).

Bericht door quasimodo » di feb 23, 2016 03:34Bar in Brazilië ontruimd om dronken aapje met mes

Een klein, onschuldig uitziend aapje heeft in Brazilië voor een hoop opschudding gezorgd. Tot vermaak van de gasten dronk de kapucijnaap een paar slokjes rum. Toen het dier echter in dronken toestand een mes te pakken kreeg en achter gasten aanging, ontstond er algehele paniek in het café.
Het gebeurde in een kroeg in de provincie Paraiba, in het noordoosten van het land. Verschillende bezoekers hadden het aapje steeds het laatste slokje van hun rum gegeven. Apen blijken net mensen, want het diertje werd agressief van al de alcohol en maakte jacht op de kroegtijgers.

Het mes dat de macho-aap vervolgens te pakken had gekregen was levensgevaarlijk door het lemmet van 30 centimeter. Wonder boven wonder raakte niemand van de bargasten gewond.

Hardleers
De brandweer wist het dier te vangen en liet het buiten het dorp weer vrij. De kleine aap was echter hardleers en keerde, nog altijd in dronken toestand, weer terug in de stad en begon voorbijgangers lastig te vallen. De brandweer ving het koppige dier voor de tweede keer en overhandigde het dit keer aan een natuurinstituut. Daar wordt nu onderzocht of het dier voortaan niet beter in gevangenschap kan leven.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... -mes.dhtmlPlaats reactie