BYD TE OPENEN PERSONENAUTO ‘ S MET EEN FABRIEK IN BRAZILIË

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 2234
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

BYD TE OPENEN PERSONENAUTO ‘ S MET EEN FABRIEK IN BRAZILIË

Bericht door quasimodo » do feb 04, 2016 00:32

BYD TE OPENEN PERSONENAUTO ‘ S MET EEN FABRIEK IN BRAZILIË

BYD opent de eerste personenauto met een fabriek in Brazilië dit jaar, met het doel van de revolutie in het land voor het stedelijk vervoer door zich te richten op goedkope elektrische taxi ‘ s en voertuigen voor autodelen regelingen. Adalberto Maluf Filho, directeur van het bedrijf marketing en gouvernementele zaken in Brazilië, vertelde ChinaDaily dat BYD is klaar voor het leveren van niet-vervuilende bussen en taxi ‘ s voor grote steden zoals Rio de janeiro en Sao Paulo.Aangezien de meeste grote Braziliaanse steden niet hebben een complete metro-netwerken — Sao Paulo, de grootste stad, heeft vier metrolijnen terwijl Rio heeft slechts twee, het openbaar vervoer kampt met grote uitdagingen.

Het ontbreken van rail systemen is toegenomen de vraag voor de express bus lijnen en maakte elektrische bussen een korte termijn haalbare optie als diesel bussen vervuilen.

BYD is een onderdeel van een consortium dat zal een bod vorige week aan het ontwikkelen van een auto-delen-regeling in Rio, in eerste instantie met een vloot van 300 elektrische auto ‘ s.

BYD zal een voordeel zijn als het bedrijf bekend is met het project’ s eisen, zei Maluf. “Degenen die verricht de uitvoering studies hebben meer kennis over.”

BYD is de oprichting van een fabriek in Campinas, São Paulo staat, die operationeel zal zijn medio 2015. De fabriek produceert batterijen, zonnepanelen en monteren van elektrische bussen met geïmporteerde onderdelen.

Een tweede fabriek, die zal worden gebouwd in Sao Paulo staat of in de naburige staten Minas Gerais en Rio de Janeiro, zal de vervaardiging bus chassis lokaal te verminderen met de kosten van de voertuigen.

Cellen in de batterij, momenteel alleen in China, Zuid-Korea, Japan en de Verenigde Staten, zal ook worden geproduceerd in de fabriek met het doel het verder verlagen van de kosten.

Als de accu voor elektrische voertuigen maakt ze duurder dan auto ‘s op fossiele brandstof, BYD zal bieden een lease-optie in Brazilië door die taxi bedrijven en bestuurders kunnen krijgen auto’ s (zonder batterij) aan dezelfde prijs die zij willen betalen voor een gewone auto, terwijl elektrische bussen zullen worden aangeboden tegen dezelfde prijs (zonder batterij) als diesel voertuigen, en het geld dat zou zijn uitgegeven aan brandstof betaalt voor de batterij leasing.

“Het is de beste deal in de wereld voor taxichauffeurs, omdat ze vandaag worden de uitgaven, zowel op brandstof en op auto betalingen,” Maluf zei.

Verschillende Braziliaanse steden zijn het testen van BYD elektrische bussen.Campinas en Sao Paulo, zowel in Sao Paulo staat, zijn de aankoop van BYD elektrische bussen en andere steden zoals Rio zijn in onderhandeling met het bedrijf voor de bus vloten.

“We verwachten dat We in staat zijn om een grote vloot begin 2016, op tijd voor de Olympische Spelen,” Maluf zei.

Rio zal gastheer van de Olympische spelen van volgend jaar en een aantal projecten zijn aan de gang om de voorbereiding van de stad voor het evenement.

http://auto.marine-news.biz/215881/nl/b ... -brazilie/Plaats reactie