Latin America Business Dialogue

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Post Reply
User avatar
Progresso
Articles: 34
Posts: 2116
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56
Location: Fortim
Contact:

Latin America Business Dialogue

Post by Progresso » Wed May 09, 2018 15:37

Waarom er nu weer met moeilijke Engelse kretologie in de uitnodiging moet worden gestrooid is mij altijd een volstrekt raadsel. Volgens mij is het gewoon een informatiemiddag over zakendoen in Latijns-Amerika, georganiseerd door de Rijksdienst voor ondernemend Nederland. Maar goed, afgezien van het hoge paarse-broekengehalte in zo'n uitndoiging, wellicht een nuttige bijeenkomst.

Latin America Business Dialogue

Wilt u zich oriënteren op de kansrijke Latijns-Amerikaanse markt? Of uw netwerk vergroten en belangrijke landen- en sectorinformatie inwinnen? Kom dan vrijdag 15 juni naar de 1e editie van de Latin America Business Dialogue en ontvang praktische informatie van ervaren ondernemers en handelsmedewerkers uit de regio.

Tijdens dit evenement nemen regio-experts en Nederlandse bedrijven met ervaring in Latijns-Amerika u mee in het brede scala aan mogelijkheden die de regio biedt. De experts gaan vooral in op de sectoren havenontwikkeling, energie, water, landbouw en logistiek.

Kansen voor Nederlandse bedrijven
De Latin America Business Dialogue biedt u informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Mexico, Panama en Peru.

Met meer dan 600 miljoen inwoners, een sterk groeiende middenklasse en een enorme afzetmarkt is Latijns-Amerika een interessante regio voor verschillende Nederlandse bedrijven. Exporteren naar de regio biedt uw bedrijf de mogelijkheid om meer omzet, werkgelegenheid, productiviteit, kapitaalintensiviteit, investeringen en R&D te realiseren.

Experttafels
Tijdens dit event kunt u in een informele setting in gesprek gaan met experts aan de landen- en sectortafels. Nederlandse bedrijven delen hun ervaringen en best practices over ondernemen in Latijns-Amerika.

Vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassades in de regio zijn aanwezig om u in contact te brengen met hun lokale netwerk. Daarnaast ontvangt u informatie over de economische dienstverlening die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) aanbiedt en kunt u de financieringsmogelijkheden verkennen.

Kosten en aanmelden
Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

U kunt zich aanmelden tot en met 3 juni 2018.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt en onder voorbehoud.

Programma
13.00 uur Inloop met koffie en thee
13.30 uur Opening van de Business Dialogue met moderator en bekende keynote spreker, paneldiscussies met ondernemers en experts.
14.30 uur Informatiemarkt met landen- en sectorvertegenwoordigers, pitches en informatie over dienstverlening.
16.00 uur Netwerkborrel, in aanwezigheid van de ambassades van de Latijns-Amerikaanse landen in Den Haag.
17.00 uur Afsluiting

Locatie:
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Rijnstraat 8
Den Haag

Organisator:
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Deelname:
Deelname is gratis
Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75
Aanmelden vóór 4 juni

Bron: Rijksdienst voor ondernemend NederlandPost Reply