Prijs tickets

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
User avatar
WatchBrasil
Articles: 0
Posts: 36
Joined: Fri May 22, 2015 17:30

Re: Prijs tickets

Post by WatchBrasil » Tue Jun 06, 2017 11:59

De prijs van tickets wordt bepaald door de populariteit van de bestemming. Ik vlieg voor minder da 50 Euro van Malaga naar Amsterdam, dit is goedkoper als een trein of bus ticket.

Waarom naar Brazilië relatief duur? Wie wil er betalen om naar één van de meest criminele landen ter wereld te vliegen laat zich raden... Soort zoekt soort..comulder
Articles: 0
Posts: 173
Joined: Thu Jul 30, 2009 13:52

Re: Prijs tickets

Post by comulder » Tue Jun 06, 2017 12:33

Prijzen van tickets worden inderdaad grotendeels bepaald door vraag en aanbod. Veel concurrentie betekent veelal goedkope(re) ticketprijzen. Helaas is concurrentie op de route Amsterdam-Fortaleza ver te zoeken.

Trouwens om nou iedereen die als bestemming Fortaleza heeft als crimineel weg te zetten (Ja, dat doe je met de woordkeuze "soort zoekt soort" :x ) vind ik wat ver gaan. Het zou kunnen dat mensen daar naar toe gaan om familie te bezoeken. Mij echtgenote vindt het wel fijn af en toe haar ouders te zien en mijn kinderen vinden het ook leuk om naar oma en opa te gaan.

User avatar
Ferry
Articles: 0
Posts: 552
Joined: Tue Nov 13, 2007 18:51

Re: Prijs tickets

Post by Ferry » Tue Jun 06, 2017 16:53

Watchbrasil
Aan jouw antwoord heb ik wel wat, vooral blijven posten want daar wordt ik een stuk wijzer van !
Gelukkig trouwens dat er aan de Costa del Sol dagelijks roofovervallen zijn op toeristen van Mooro's en Zigeuners uit het achterland, en dat de gehele Engelse en Nederlandse drugsmaffia al tientallen jaren is neer gestreken in deze streek. Toch blijft het daar ook best toeven, alleen uitkijken, maar dat is overal ter wereld.

User avatar
Progresso
Articles: 29
Posts: 1692
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56

Re: Prijs tickets

Post by Progresso » Tue Jun 06, 2017 21:07

WatchBrasil wrote:Waarom naar Brazilië relatief duur? Wie wil er betalen om naar één van de meest criminele landen ter wereld te vliegen laat zich raden... Soort zoekt soort..
Je hebt ook mensen die aan het eind van hun leven de ene helft van de tijd in het afvoerputje van Brazilië moeten verblijven en de andere helft van de tijd zich moeten begeven tussen paupers uit Engeland en Nederland die voor €50 een retourtje hebben gekocht naar de Costa Brava om zich aan lauw Heinekenbier lam te te zuipen en de boulevard daarna onder te kotsen.

Ach, ieder zijn eigen keuze.

Image
Image

User avatar
WatchBrasil
Articles: 0
Posts: 36
Joined: Fri May 22, 2015 17:30

Re: Prijs tickets

Post by WatchBrasil » Wed Jun 07, 2017 01:19

Eindelijk ziet @Progresso in dat hij, schijnbaar gedwongen, in het afvoerputje van deze aarde leeft! Welkom in Brazilië lezers....

Ik heb gelukkig de keuze waar ik woon en leef.

PS. ik zal mij niet verlagen tot jouw niveau door hier wat foto's te plaatsen van doodgeschoten Nederlanders in brazilie.

User avatar
WatchBrasil
Articles: 0
Posts: 36
Joined: Fri May 22, 2015 17:30

Re: Prijs tickets

Post by WatchBrasil » Wed Jun 07, 2017 03:53

comulder wrote:Prijzen van tickets worden inderdaad grotendeels bepaald door vraag en aanbod. Veel concurrentie betekent veelal goedkope(re) ticketprijzen. Helaas is concurrentie op de route Amsterdam-Fortaleza ver te zoeken.

Trouwens om nou iedereen die als bestemming Fortaleza heeft als crimineel weg te zetten (Ja, dat doe je met de woordkeuze "soort zoekt soort" :x ) vind ik wat ver gaan. Het zou kunnen dat mensen daar naar toe gaan om familie te bezoeken. Mij echtgenote vindt het wel fijn af en toe haar ouders te zien en mijn kinderen vinden het ook leuk om naar oma en opa te gaan.
@Co Je hebt natuurlijk volkomen gelijk. Mijn post was ook niet voor jou bedoeld maar voor oa @progresso en zijn PEDO vriendjes. Ook ik ga 2, 3 keer per jaar naar Sao Luis, dat is waar de viespeuk @Progresso naar verwijst.

Soort zoekt soort..... overal uitgescheten willen dit soort mensen overal wonen zolang aan hun bizarre lusten beantwoord word. Zie ook zijn foto antwoord.. Bizarre man.....

Zijn tactiek is om mensen kapot te schrijven, hij heeft niet gemeld dat ik hem een bewijs van goedgedrag gemaild heb, nee hij veranderd zijn post. Van zijn PEDO vriendje in Sao Luis is bekent dat die gearresteerd is en 35.000 euro betaald heeft om rechtsgang te voorkomen. @progresso.. hoeveel heb jij inmiddels betaald?

User avatar
Progresso
Articles: 29
Posts: 1692
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56

Re: Prijs tickets

Post by Progresso » Wed Jun 07, 2017 16:58

WatchBrasil wrote:@Co Je hebt natuurlijk volkomen gelijk. Mijn post was ook niet voor jou bedoeld maar voor oa @progresso en zijn PEDO vriendjes. Ook ik ga 2, 3 keer per jaar naar Sao Luis, dat is waar de viespeuk @Progresso naar verwijst.
Oh, dus soort zoekt soort is dus selectief bedoeld. De enige die echt bevriend is geweest met de man die jij hier met naam en toenaam op dit forum heb gezet ben je toch echt zelf geweest. Ik ken de beste man niet en ik heb hem nooit ontmoet, dit in tegenstelling tot jou. Wie is dan de PEDO vriend en de viespeuk?

Ik vind het schofterig en beneden alle peil om iemand op een forum, met adres, naam en toenaam te beschuldigen van pedofielie. Ook de bewering dat de man €35.000 heeft betaald om aan vervolging te ontkomen is gewoon op lucht gebaseerd. Het zou natuurlijk kunnen, maar dat bewijst eens te meer dat dat Sao Luis een afvoerputje is.

Waarschijnlijk is de vriendschap tussen de beste man en jou ergens op de klippen gelopen en probeer je iedere keer op dit forum de casus aan te halen. Dan schrijf je vervolgens op dit forum:
WatchBrasil wrote:Zijn tactiek is om mensen kapot te schrijven


Nee beste WatchBrasil, als je nu inderdaad zo'n sterke casus hebt dan neem je contact op met John van den Heuvel van de Telegraaf. Die ken je toch nog wel :). De beste man heeft een bewezen track-recordom het opsporen van pedofielen in het buitenland.

Tja, wie gebruikt er nu een tactiek om mensen kapot te schrijven. Dat ben je toch echt zelf.

En mocht het zo zijn dat er door mijn manier van schrijven de indruk zou kunnen bestaan dat ik jou (of welke prikker dan ook) ergens onbedoeld van beticht zou hebben dan ben ik ook zo sportief om een post te verwijderen en openlijk mijn excuus aan te bieden. Ga dan niet een maand later komen dat ik mijn post heb veranderd. Dat heb je namelijk zelf aan mij gevraagd, en wel onder dreiging van een gang naar de Policia Federal.

User avatar
dorus
Satehut-specialist
Articles: 0
Posts: 1674
Joined: Mon Sep 17, 2007 16:40
Location: Oisterwijk

Re: Prijs tickets

Post by dorus » Sat Jun 10, 2017 03:40

Ik ben net terug van een weekje Torremolinos ,de vlucht op en neer voor nog geen € 100.....Het was gezellig mede omdat een plaatsgenoot van mij daar een bar heeft. Verder op mijn gemak in 5 dagen 3 bestsellers uitgelezen op het strand. Het is totaal niet vergelijken met Brasil want je waant je in een enclave van Nederland en dat kan grappig maar ook irritant zijn. Ik heb deze topic geopend om tips en suggesties te krijgen over prijzen richting Fortaleza en het eindigt weer in beschuldigingen en verdachtmakingen over en weer ! Ik vind dat jammer en onnodig, maar kennelijk is dat onvermijdelijk als je hier een topic om voor wat voor reden dan ook opend. Dit forum is bedoeld om informatie te delen, niet om elkaar voor vuile vis uit te maken. Maar ja......het is kennelijk onvermijdbaar.
Sinds 2001

User avatar
WatchBrasil
Articles: 0
Posts: 36
Joined: Fri May 22, 2015 17:30

Re: Prijs tickets

Post by WatchBrasil » Mon Jun 19, 2017 19:07

Progresso wrote:.......dan ben ik ook zo sportief om een post te verwijderen en openlijk mijn excuus aan te bieden..............Dat heb je namelijk zelf aan mij gevraagd, en wel onder dreiging van een gang naar de Policia Federal..........
SPORTIEF ---- ONDER DREIGING van een aangifte, onderbouwd met documenten... SPORTIEF nee LAFAARD....

En dat jij dat vervolgens doet (de grootste egotripper van dit universum) zegt alles over jou en niets over mij!!!

PS1. Ik denk dat ik mijn forumnaam verander in "WatchProgresso"...... (somebody must do the dirty work)

PS2. Nieuwe lezers en iedereen die op vakantie wil naar het PEDO paradijs Brazilië, besteed je geld beter.

PS3. Dit monster stuurt mij emails waarin hij om mijn telefoonnummer vraagt, hij wil zo graag met mij in contact komen... Nou ik heb niet zoveel zin in contact met PEDO's.
Last edited by WatchBrasil on Mon Jun 19, 2017 20:17, edited 1 time in total.

User avatar
WatchBrasil
Articles: 0
Posts: 36
Joined: Fri May 22, 2015 17:30

Re: Prijs tickets

Post by WatchBrasil » Mon Jun 19, 2017 20:04

dorus wrote:Ik ben net terug van een weekje Torremolinos ,de vlucht op en neer voor nog geen € 100.....Het was gezellig mede omdat een plaatsgenoot van mij daar een bar heeft. Verder op mijn gemak in 5 dagen 3 bestsellers uitgelezen op het strand. Het is totaal niet vergelijken met Brasil want je waant je in een enclave van Nederland en dat kan grappig maar ook irritant zijn. Ik heb deze topic geopend om tips en suggesties te krijgen over prijzen richting Fortaleza en het eindigt weer in beschuldigingen en verdachtmakingen over en weer ! Ik vind dat jammer en onnodig, maar kennelijk is dat onvermijdelijk als je hier een topic om voor wat voor reden dan ook opend. Dit forum is bedoeld om informatie te delen, niet om elkaar voor vuile vis uit te maken. Maar ja......het is kennelijk onvermijdbaar.
Ik ben het volledig met jou eens. Maar jij weet ook dat bepaalde figuren al één forum om zeep hebben gebracht en nu hard bezig zijn om met hun radicale gedachtes het laatste forum om zeep te helpen... Het gaat hen niet om Brazilië, maar enkel om hun ego..

Ja dit is jammer... schijnbaar hoort de eigenaar van dit forum niet het gemis. Geef bepaalde figuren een levenslange ban, ja eventueel ook mij..... maar red hiermee het laatste portaal...

Post Reply