Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Mijn Brazilië Vliegen in Brazilië met Latam Airlines

door Mijn Brazilië

Latam Airlines tips

Latam Airlines is één van de vliegtuigmaatschappijen waarmee je te maken kunt krijgen als je een binnenlandse vlucht wilt maken in Brazilië. Tijdens het boeken van onze tickets waren er een aantal punten die ons niet direct helemaal duidelijk waren. Verder lezen wij nog wel eens op het internet/sociale media dat er meer mensen zijn die hier vragen over hebben. Vandaar dat wij graag deze informatie met jullie willen delen.



Bagage

Als je een binnenlandse vlucht boekt bij Latam Airlines dan is het niet mogelijk om direct je koffers bij te boeken. Handbagage en rugtas zitten wel bij de prijs inbegrepen, maar de koffers helaas niet. Gelukkig kun je natuurlijk wel koffers meenemen, maar hiervoor moet je dus nog apart betalen op het vliegveld van vertrek.

Als je de koffer minimaal drie uur voor vertrek aanbiedt dan betaal je ongeveer 40 reais per koffer tot 23 kilo. Als je de koffer later aanbiedt dan wordt het al 100 reais per koffer tot 23 kilo. Als je meerdere koffers bij je hebt dan is het dus wel aan te raden om op tijd naar het vliegveld te gaan.



Eten en drinken

Tijdens de vlucht worden er verschillende drankjes en etenswaren aangeboden. Echter moet je hier wel voor betalen en de kosten hiervan staan keurig vermeld op een menukaart. Een glaasje water is nog wel gratis, maar voor een flesje water zul je wel moeten betalen. Je kunt de artikelen betalen met je creditcard, pinpas of contant geld.

Is Latam airlines een aanrader?

Wij hebben een aantal keren mogen vliegen met Latam airlines en dit is ons goed bevallen. Onduidelijkheden zijn er ook bij andere maatschappijen en dat zal ook altijd wel zo blijven. Heb jij wel eens met Latam gevlogen en ben je ook tevreden?



Andere maatschappijen die binnenlandse vluchten uitvoeren in Brazilië

Je hoeft natuurlijk niet met Latam airlines te vliegen. Er zijn nog genoeg andere vliegtuigmaatschappijen zoals Gol, Azul en Avianca.

Weet je nog meer vliegtuigmaatschappijen die in Brazilië binnenlandse vluchten uitvoeren? Laat het ons weten!



Het bericht Vliegen in Brazilië met Latam Airlines verscheen eerst op Mijn Brazilië.

Bron: https://www.mijnbrazilie.nl/vliegen-in-brazilie-met-latam-airlines/