Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Mijn Brazilië Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

door Mijn Brazilië

Op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl

Op vakantie naar Brazilië wordt steeds gemakkelijker en betaalbaarder. Je kunt bijvoorbeeld voor een redelijke prijs met de vakantiediscounter.nl naar Brazilië op vakantie. Op de website van vakantiediscounter.nl vindt je de meest actuele informatie en prijzen.

Op het moment van schrijven kun je al vanaf 549 euro per persoon voor 9 dagen naar bijvoorbeeld Cumbuco.

Cumbuco

In het noordoosten van Brazilië aan de kust vindt je het vissersdorp Cumbuco. Cumbuco ligt in de Braziliaanse deelstaat Ceára op ongeveer 50 kilometer  ten noorden van de grote stad Fortaleza.

Cumbuco heeft, net als meerdere mooie plekken in het noorden aan de Braziliaanse kust, een heerlijke wind om te kitesurfen. In combinatie met bijna altijd mooi weer en mooie stranden een heerlijke plek om te zijn. Overdag is het heerlijk op het strand en tegen de avond kun je gezellig eten en drinken in het centrum. Geniet daar van live-muziek, eetkraampjes en de vele terrasjes.

Pipa

Het plaatsje Pipa ligt in het noordoosten van Brazilië aan de kust in de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Norte. Ten noorden van het plaatsje Pipa ligt de grote stad Natal en ten zuiden de grote stad Recife.

Pipa heeft bijzonder mooie stranden. Deze omgeving is erg populair bij de Brazilianen vanwege de vele uren zon, de prachtige stranden en het bijzondere uitgaansleven.

Ponta Negra & Tibau do Sul

Tussen het mooie plaatsje Pipa en de grote stad Natal vindt je nog twee andere leuke plaatsjes waar je een hotel kunt boeken via de vakantiediscounter. Je kunt daar prachtige hotels boeken aan de kust met uitzicht op de mooie stranden. Je kunt vanaf Ponta Negra en Tibau do Sul ook rustig een dagje kijken in Pipa of een leuke dagtocht maken naar Natal. Informatie over al deze prachtige bestemmingen vindt je hier!

Het bericht Goedkoop op vakantie naar Brazilië met vakantiediscounter.nl verscheen eerst op Brazilië.

Source: https://www.mijnbrazilie.nl/goedkoop-op-vakantie-naar-brazilie-met-vakantiediscounter-nl/