Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Canoa Quebrada, Cunha, Dilma, Holambra

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Mijn Brazilië Brazilië video’s op het internet die je moet zien!

door Mijn Brazilië

Brazilië video's

Het is soms even zoeken, maar het internet biedt een heleboel leuke filmpjes die over Brazilië gaan. Leuk om wat inspiratie op te doen voor je Brazilië reis, maar natuurlijk ook leuk om herinneringen op te halen.

Wij hebben een aantal leuke filmpjes voor jullie gevonden. Klik op de links om naar de filmpjes te gaan.

3 Op Reis Brazilië

Een leuke website om video's te bekijken die over Brazilië gaan is 3 Op Reis. Iedereen heeft het programma van BNNVARA 3 Op Reis vast wel eens gezien. Brazilië is ook een paar keer aan de beurt geweest en inmiddels staan er al 13 verschillende video's online.

De volgende titels zijn op de website van 3 Op Reis beschikbaar: Atlantisch Regenwoud, Brasilia, de Amazone, de Cerrado, de Pantanal, Ilha Grande, Ilhabela, Manaus, Natal, Oost-Brazilië, Parintins, Rio de Janeiro en São Paulo.


Rail Away Brazilië

Rail Away is een programma dat zich richt op treinverbindingen in een land. Over Brazilië zijn er ook afleveringen gemaakt. Alle afleveringen van Rail Away Brazilië vindt je hier.

De afleveringen die Rail Away over Brazilië gemaakt heeft zijn Curitiba - Morretes, Rio de Janeiro, Belo Horizonte - Barão de Cocais en São Paulo - Paranagua.

Erica op Reis

Eind 2018 kwam de documentaire van Erica op Reis in Brazilië online. Erica Terpstra ging op bezoek in Brazilië bij de kleurrijke stad Salvador de Bahia. Deze documentaire geeft een goed beeld over de historie van de stad en je maakt kennis met de Braziliaanse cultuur. Een leuke documentaire die je zeker gezien moet hebben.

Mocht je een leuke tour willen maken in Salvador de Bahia dan kunnen wij Ivan Bahia Guide aanbevelen.


Schooltv.nl

Schooltv.nl heeft ook video's op de website. De video over Rio de Janeiro laat mooie beelden zien van de wereldberoemde stad Rio de Janeiro en je leert er een stukje historie van de stad. Alles wordt uitgelegd door Marjon van Royen die destijds correspondent van het Journaal was in Brazilië. Klik hier om naar de video te gaan.

Verder kun je nog video's vinden met informatie over carnaval, São Paulo en nog veel meer. Klik hier voor een overzicht van de video's op de site van schooltv.nl

Aardrijkskunde lessen Brazilië

Op YouTube kun je een paar aardrijkskunde lessen volgen van Martin Bakker. Martin Bakker deelt in een aantal filmpjes informatie over de fysische geografie, sociale geografie, landbouw en de positie in de wereld van Brazilië.

Klik op de link om naar de afspeellijst te gaan. Kijk ook eens naar de andere afspeellijsten. Daar vindt je ook andere leuke video's die over Brazilië gaan. De lijst wordt regelmatig aangevuld.

Mocht je een leuke site weten voor nog meer leuke Brazilië filmpjes? Laat het ons weten en we plaatsen de link graag!


Het bericht Brazilië video’s op het internet die je moet zien! verscheen eerst op .

Bron: https://www.mijnbrazilie.nl/brazilie-videos-op-het-internet-die-je-moet-zien/