Login:


Statistics

Who is online:
Registered users: Canoa Quebrada, Cunha, Dilma

Total members 493
Our newest member alex.rietveld

Bioscoop

Ik vertrek: Ton en Ricky

by Progresso

Dit is echt verplicht kijkvoer voor een ieder die naar Brazilië wil verhuizen om zijn droom na te jagen. Ton en Ricky hebben het toch maar eventjes gedaan, hebben gestreden maar het is ze uiteindelijk niet gelukt. Op het forum kun je enkele discussies vinden over het hoe en het waarom. Naar mijn mening is alles al gezegd hierover. Je kunt dus niet meer reageren op dit item.

Terug naar Nederland en daar de draad weer oppakken. Ik heb ze nooit ontmoet maar het lijken mij twee zeer bijzondere mensen.

https://www.avrotros.nl/ik-vertrek/video/broadcast/10-jaar-ik-vertrek-31-05-2016/

Ton en Ricky vertrokken in 2007 naar Brazilië. Zeven jaar later bezoeken we hen opnieuw. Hebben ze hun dromen alsnog waargemaakt? Of zijn ze moegestreden en kozen zij eieren voor hun geld?

Voor Veldhuis & Kemper was het ooit inspiratie voor hun theatershow en ze hebben een interessante theorie over hun eigen kijkgedrag. Richard: 'Het moet allemaal niet te soepel verlopen, want van andermans ellende ga je jezelf beter voelen.' Overigens hopen Veldhuis & Kemper wél op een goede afloop. Ook voor Ton en Ricky die in 2007 naar Brazilië vertrokken.

Pal aan het strand Ton en Ricky een super-de-luxe resort met restaurant bouwen; een plan waar het Braziliaanse Bos en Duinbeheer al snel een stokje voor staken. Strijdlustig schakelde het stel over van plan B naar plan C, maar de Braziliaanse overheid bleef hen dwarsbomen. De nieuwkomers stonden machteloos. Zeven jaar later bezoeken we hen opnieuw. Hebben ze hun dromen alsnog waargemaakt? Of zijn ze moegestreden en kozen zij eieren voor hun geld?