Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma, Holambra

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Brazilie Nieuws: Zelfzekerheid

door Redactie



President Bolsonaro vloog naar het Verenigd Koningrijk om de begrafenis van koningin Elizabeth bij te wonen. Vandaag tekent hij het officiële rouwregister en ontmoet hij koning Charles III.

Bolsonaro werd ontvangen door een groep aanhangers van zijn regering in Londen. Vanop het balkon van de woning van de Braziliaanse ambassadeur, waar hij verblijft, gaf hij een verkiezingstoespraak en zei dat een meerderheid van de Brazilianen niet akkoord gaat met een legalisering van abortus, het verwijderen van de handel in drugs uit de strafwetgeving en met de genderideologie.



“Dat is het standpunt van de grote meerderheid van de Braziliaanse bevolking. Ik was in het binnenland van Pernambuco en het onthaal was er eenvoudigweg overweldigend. Het is onmogelijk dat wij niet zouden winnen in de eerste kiesronde”, zo sprak hij met veel zelfzekerheid.



Het gezelschap rondom de president bestaat, naast zijn echtgenote Michelle, uit volksvertegenwoordiger Eduardo Bolsonaro en leden van zijn campagne team, naast dominee Silas Malafaia en de priester Paulo Antonio de Araújo (foto).

Bron

Foto's: Twitter

Source: https://brazilienieuws.com/2022/09/18/zelfzekerheid/