Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Holambra

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Brazilie Nieuws: Virgin Atlantic kondigt dagelijkse vluchten aan op São Paulo

door Redactie



Het Britse “Virgin Atlantic Airways”, een van de luchtvaartmaatschappijen van de Richard Branson’s Group, kondigt aan dat zij directe dagelijkse vluchten gaan aanbieden tussen Heathrow (Londen) en de internationale luchthaven Guarulhos, São Paulo. Dit zal meteen de eerste route zijn van het bedrijf naar Zuid-Amerika. De vluchten zullen 11 uren en 55 minuten duren, en zullen dagelijks plaatsvinden vanaf 2020.

Tot vorige maand waren er slechts twee maatschappijen die directe vluchten aanbieden tussen Groot-Brittannië en Brazilië: Latam en British Airways. Vanaf volgende week zal ook Norwegian 4 wekelijkse vluchten aanbieden tussen Rio de Janeiro en Londen, voor de prijs van R$ 1.000.

De nieuwe route van Virgin zal gerealiseerd worden met een Boeing 787 en de reizen worden waarschijnlijk dit jaar nog aangeboden in de verkoop. De vluchten hebben drie opties: Upper Class, Premium Economy en Economy, deze laatste nog onder te verdelen in Delight, Classic en Light. Prijzen zijn vooralsnog niet bekend.

Volgens de maatschappij wil het nieuwe aanbod de Braziliaanse economie kapitaliseren, en meer opties aanbieden voor corporatieve klanten, dit omdat São Paulo nu eenmaal de belangrijkste stad is in beide Amerika’s met een aanwezigheid van multinationals, na New York.

Deze vluchten naar São Paulo garanderen ook een serie connecties naar diverse andere toeristisch bestemmingen. Voor het eerst zal Virgin Holidays, een divisie van de groep, gespecialiseerd in reispakketten, een compleet aanbod kunnen bieden van Braziliaanse bestemmingen als de watervallen van Iguaçu, Rio de Janeiro en reizen naar het Amazonië gebied: “São Paulo betekent voor ons een reusachtige opportuniteit. Voor het eerst zijn we erg opgetogen over onze vluchten naar een ander continent”. zo zegt Juha Jarvinen, de vicepresident van commerciële afdeling van de maatschappij.

Een ranking, opgemaakt door het Australische AirlineRatings.com, aan het begin van dit jaar, plaatste Virgin Atlantic op de 20ste plaats van de meest veilige luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Virgin Atlantic kende tot nog toe geen enkel fataal ongeluk in zijn geschiedenis.

Ook de Braziliaanse minister van toerisme, Marcelo Álvaro Antônio, is blij met het nieuws: “Het nieuwe aanbod in de vliegtuigreizen naar Brazilië is een van de prioriteiten van de regering om het land competitiever te maken in het internationale scenario van toerisme. De nieuwe vluchten van Virgin Atlantic zijn een grote overwinning voor Brazilië”.

De luchtvaartmaatschappij wil ook actief worden in het transport van industriële producten zoals voedingswaren, auto-onderdelen, farmaceutische- en landbouwproducten.

Bron

Foto: Virgin Atlantic

Source: https://brazilienieuws.online/2019/03/20/virgin-atlantic-kondigt-dagelijkse-vluchten-aan-op-sao-paulo/