Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma, Holambra

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Brazilie Nieuws: Corendon Dutch Airlines vliegt eind 2019 naar Brazilië

door Redactie



Vanaf november dit jaar start de Nederlandse vliegmaatschappij Corendon Dutch Airlines met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Natal. Brazilië wordt hiermee de eerste langeafstandsvlucht van de maatschappij. Corendon opereert op dit moment vooral in Mediterraan Europa.

De vlucht wordt uitgevoerd door een Boeing 737. De vliegtijd naar Natal zal gemiddeld 10 tot 11 uur zijn, met een korte stop-over in Gambia. Tot voor kort was Gambia de verste bestemming van Corendon. Voor verschillende verre bestemmingen, zoals Sri Lanka en Aruba, werkt Corendon samen met andere maatschappijen. Vakanties of vliegtickets voor volgend winterseizoen zijn al te boeken via: corendon.nl/brazilie

CEO Steven van der Heijden is trots op deze uitbreiding. Hij hoopt dat vakantiegangers hiermee meer opties hebben voor een geslaagde winterzon vakantie. Met prachtige stranden, warm klimaat, natuur, heerlijke keuken en bruisend nachtleven is Brazilië een passende winterzonbestemming tijdens koude Nederlandse winters.

Over Corendon

Corendon Dutch Airlines werd in 2010 opgericht door de Turkse maatschappij Corendon Airlines. Het is de kleinste luchtvaartmaatschappij van Nederland, omdat Corendon twee Boeing 737-800 vliegtuigen heeft en eentje leaset aan een andere maatschappij. Volgend jaar breidt Corendon de vloot uit met een Boeing 737 MAX 9.

Source: https://brazilienieuws.online/2019/02/20/corendon-dutch-airlines-vliegt-eind-2019-naar-brazilie/